Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Judínyová sa zjavila na obraze a... Preboha, ona prišla rovno z postele?!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Kiežby takto zrána vyzerala každá žena! Erika Judínyová, ktorá koncom januára oslávila 50. narodeniny, na svoj vek jednoducho nevyzerá. Za pravdu nám dá zrejme mnoho jedincov. Medzi Slovákmi sa však stále nájde množstvo takých, ktorí si pri každej príležitosti nájdu spôsob, ako dlhoročnú markizácku tvár skritizovať. Inak to nebolo ani počas víkendu, keď sa blondínka už tradične prihovárala divákom Smotánky.

Galéria: Erika Judínyová a jej módne kreácie

Aj napriek tomu, že kvôli pandémii COVID-19 má spoločenský život stopku, relácia Smotánka na obrazovkách Markízy nechýba. Zrejme aj preto, že niektorí diváci chcú vedieť, ako sa ich obľúbené tváre majú a čo nové sa v zákulisí modro-žltej televízie deje.


Svokra Oňová (72) šokuje: Umelé mihalnice, striptérska tyč a odhalené vnady!


Markíza avizovala nové vydanie relácie aj na sociálnych sieťach prostredníctvom fotky Judínyovej z nakrúcania. Erika mala na sebe padavé šaty s rozparkom, na tvári jemný mejkap a jednoduchý účes. Ako už v prípade diskutérov na sociálnych sieťach býva zvykom, jej vzhľad začali vo veľkom kritizovať. „Preboha! To si pred kamery odbehla rovno z postele? Vyzerá, akoby práve vstala a tie šaty na mňa pôsobia ako župan,” znie jeden z príspevkov. V podobnom duchu reagovalo viacero jedincov. 

Našli sa však aj fanúšikovia, ktorí majú iný názor. „A mne sa to páči. Keďže sme aj tak všetci zavretí doma, tak to na mňa pôsobí, akoby aj ona mala homeoffice,” reagovala istá fanúšička. „Vidno, že niektorí z vás nemáte vkus. Erika je krásna žena a pristane jej čokoľvek,” pridala sa ďalšia. Vy môžete vyjadriť svoj názor v ankete pod článkom.

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu