Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Takto ste Rytmusa ešte nevideli: FOTO Nahodil kostým a išiel robiť Mikuláša!

Tak to je pohľad! Zobraziť galériu (4)
Tak to je pohľad! (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Tisíce detí na celom Slovensku malo v nedeľu rozžiarené očká a tešili sa z balíčkov, ktoré im priniesol Mikuláš. Výnimkou nebola ani domácnosť Jasminy Alagič Vrbovskej a jej manžela Rytmusa. No a tí si pre svojho drobca aj ďalšie deti pripravili skutočne parádne prekvapenie!

Nie je žiadnym tajomstvom, že hoci Patrik Vrbovský na prvý pohľad pôsobí ako drsný chlapík, srdce má naozaj na správnom mieste. Nehovoriac o tom, že pre svoju rodinu a ľudí, ktorých miluje, by v podstate z lásky urobil čokoľvek. Najnovšie túto svoju stránku ukázal opäť. Pyšný tatko malého Sanela sa neváhal prezliecť za Mikuláša a potešiť ako svojho synčeka, tak aj iné deťúrence, ktoré u nich boli na návšteve. 

Galéria: Jasmina Alagič a Rytmus so synčekom Sanelom.

Patrikk Vrbovský pripravil pre deťúrence takéto prekvapenie.
Zobraziť galériu (4)
Patrikk Vrbovský pripravil pre deťúrence takéto prekvapenie.  (Zdroj: Instagram )

Fotkou svojho manžela v načančanom kostýme sa najprv pochválila jeho krásna polovička, ktorá na Instagram pridala aj autentické video. „Pre tieto momenty sa žije. Krásneho Mikuláša všetkým prajeme," napísala k rodinnému záberu. City z takto stráveného dňa ale neobišli ani Rytmusa. „Moja milovaná manželka pripravila krásny deň. Rodina, známi, deti, jedlo, darčeky, hudba a veľa ďalších ne-obyčajných vecí," napísal k snímke, kde pózuje v mikulášskom prevleku. 

„Ďakujem, že mi tak jednoducho a prirodzene ukazuješ krásy obyčajného života, ktoré nie sú všade samozrejmosťou. Ľúbim ťa," odkázal svojej Jasmine a dodal, že rodina je najviac. A veru, to aj je. A čo vy? Tiež ste pre svoje ratolesti na Mikuláša pripravili špeciálne prekvapenie? 

Patrik Rytmus Vrbovský ako Mikuláš
Zobraziť galériu (4)
Patrik Rytmus Vrbovský ako Mikuláš  (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu