Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Judínyová rok po pôrode: Priznala problémy s tehotenstvom a… Števo má ZÁKAZ dcéru bozkávať!

Pre Eriku Judínyovú a Štefana Skrúcaného je dcérka najväčší dar. Zobraziť galériu (11)
Pre Eriku Judínyovú a Štefana Skrúcaného je dcérka najväčší dar. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Markizáčka Erika Judínyová (50) a jej manžel herec Štefan Skrúcaný (61) sa minulý rok dočkali zázraku. V máji sa totiž stali rodičmi zdravej dcérky Elly (11 mes.). Moderátorka však teraz priznala, že cesta za vytúženým bábätkom vôbec nebola jednoduchá a... Števovi dala zákaz dcérku bozkávať!

Minulý rok verejnosť prekvapili rovno dva pôrody promi mamičiek vo vysokom veku. Prvého novembra sa v 52 rokoch stala dvojnásobnou mamou politička Monika Beňová a pol roka predtým priviedla na svet svoje prvé dieťa markizácka moderátorka Erika Judínyová. Tá však po roku pre časopis Rytmus života priznala, že cesta za vytúženým bábätkom vôbec nebola jednoduchá.

Galéria: Erika Judínyová ukázala dcérku Ellu

Práve naopak - bola tŕnistejšia, ako s manželom, hercom Štefanom Skrúcaným, predpokladali. „Zvyknem vravieť, že máme Ellu akoby za odmenu! Odkedy sa narodila, nie je už nič ako predtým,“ priznala Erika. „Malá je naše všetko! Vytvorili sme si taký náš vlastný vesmír alebo bublinu. Je nám jasné, že sa z nej raz budeme musieť vrátiť do normálu, ale teraz je to také nádherné, že sa nám ešte vôbec nechce...“ dodal hrdý otec. 

Erika dokonca doma nastavila aj prísne pravidlá a Števovi dala jeden prekvapivý zákaz - nemá dovolené bozkávať dcérku Ellu. „Je to preto, aby malinká nemala nejakú alergickú reakciu. Navyše je korona, tak sa bojíme všetkého,“ vysvetlila Judínyová a Skrúcaný ju doplnil: „Okrem toho by sa jej mohla zapáliť pokožka, lebo ju má ešte veľmi jemnú,“ schvaľuje manželkine pravidlá zodpovedný otec, ktorý si pri malej Elle vynahrádza všetko, čo pri svojich troch dospelých deťoch v minulosti zameškal. 

Pre Eriku Judínyovú je malá Ella všetkým.
Zobraziť galériu (11)
Pre Eriku Judínyovú je malá Ella všetkým.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Erika JudínyováŠtefan Skrúcaný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu