Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pred siedmimi rokmi ho vyhodili z Markízy, teraz je späť: FOTO Takto dnes vyzerá Peter Čambor... Fúú, ten sa ale zmenil!

Takto vyzeral Peter Čambor kedysi Zobraziť galériu (6)
Takto vyzeral Peter Čambor kedysi (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Uplynulo už 7 rokov, odkedy z Markízy odišiel Peter Čambor. Ostrieľaný moderátor sa musel vzdať svojho fleku v Športových novinách, hoci v Záhorskej Bystrici pracoval dlhých 17 rokov a patril medzi stálice...

Peter si však za roky, ktoré strávil pred kamerou, vybudoval perfektnú povesť, nehovoriac o obrovskom množstve skúseností. A tak neskôr našiel svoje útočisko v televízii TA3. V roku 2018 ale prišla zmena a spravodajskú televíziu muselo opustiť niekoľko redaktorov, medzi nimi aj Čambor. Nejaký čas to vyzeralo tak, že bývalá markizácka hviezda zavesí túto kariéru na klinec. Nakoniec sa však opäť nechal zlákať svetlami štúdia a najnovšie je znova späť na obrazovkách. 

Takto vyzeral Peter Čambor v čase, keď pôsobil v televízii Markíza
Zobraziť galériu (6)
Takto vyzeral Peter Čambor v čase, keď pôsobil v televízii Markíza  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Tentokrát však nejde o žiadnu komerčnú televíziu. Peter sa stal tvárou regionálnej Televízie Bratislava. „Budem sa podieľať na výrobe relácie Beseda o piatej. Venuje sa komunálnym témam a keďže som robil naposledy prednostu úradu v Marianke, tak ani táto sféra mi nie je cudzia," povedal pre Topky ešte pred niekoľkými týždňami, keď informácia správa vyšla najavo. 

„Už pri prvom kontakte s ľuďmi v tejto televízii som mal veľmi dobrý pocit, vládne tam výborná priateľská atmosféra, a to si treba vážiť - tak ako každú pracovnú príležitosť, najmä v tejto dobe, ktorá ani pre ľudí v tejto oblasti nie je jednoduchá," vyjadril sa moderátor, ktorý má za sebou už aj prvú odvysielanú reláciu Beseda o piatej. No a práve vďaka záberom z nej si môžete pozrieť, ako sa zmenil, odkedy z Markízy odišiel. 

Takto akktuálne vyzerá Peter Čambor
Zobraziť galériu (6)
Takto akktuálne vyzerá Peter Čambor  (Zdroj: TV Bratislava)

Peter Čambor zakotvil v TV Bratislava. Moderuje tam reláciu Beseda o piatej
Zobraziť galériu (6)
Peter Čambor zakotvil v TV Bratislava. Moderuje tam reláciu Beseda o piatej  (Zdroj: TV Bratislava)

Ako sme spomínali, od chvíle kedy brány žlto-modrej televízie nadobro opustil, uplynulo už sedem rokov. Za ten čas, logicky, sympatický moderátor tak trochu zostarol, čo si diváci všimnú už na prvý pohľad. To je však, samozrejme, úplne prirodzené. Čo sa ale vôbec nezmenilo, sú jeho moderátorské kvality. No a aj napriek tomu, že tentokrát nejde o prácu v oblasti športu, na slovo je stále skutočný profík a práca pred kamerou mu ide rovnako dobre ako kedysi - ak nie lepšie. Koniec-koncov, presvedčte sa sami! 

 

 

Viac o téme: MarkízaTA3Peter ČamborTelevízia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu