Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kolaps ďalšieho Farmára: Úplne sa zložil, krutý verdikt zdravotníkov!

Zdravotníci to s ním nevidia ružovo! Zobraziť galériu (4)
Zdravotníci to s ním nevidia ružovo! (Zdroj: Tv Makíza)

BRATISLAVA - Len včera sme na Topkách písali o tom, že Farmu musel nečakane opustiť jeden z hráčov. Záchranná služba odviezla Henrika Szaba (25), ktorého seklo a jeho stav a veľké bolesti si napokon vyžiadali, aby odišiel. To, či sa vráti, stále nie je isté, no ako sa ukázalo, len deň po ňom skončil v rukách lekárov ďalší farmár - a jeho prognózy sú ešte horšie!

Záchranári museli opäť ratovať Adama. Ten už raz Farmu kvôli zdravotným problémom opustil. V polovici septembra mu volali pomoc, najprv mal neznesiteľné bolesti brucha, potom začal zvracať krv. Po týždni strávenom v nemocnici dostal možnosť vrátiť sa späť, pričom druhú šancu museli jednohlasne odhlasovať jeho kolegovia. Tentokrát je ale situácia zrejme ešte vážnejšia ako predtým.

Z upútavky na dnešnú epizódu je zrejmé, že ho opäť dobehli zdravotné ťažkosti. Na prvých záberoch 26-ročný mešťan nervózne chodí po statku a hovorí o tom, že sa nemôže upokojiť. „Nemôžem, nemôžem si ľahnúť... Ani keď chcem. Odtiaľto jedine v pohrebnom voze... Ranná sanitka,” rozprával vystresovaný Tomek v ukážke. Potom nasledoval prestrih na Moniku a Katku, ktoré sedia v spovednici a pýtajú zdravotnú pomoc. 

Adama opäť trápia zdravotné problémy
Zobraziť galériu (4)
Adama opäť trápia zdravotné problémy  (Zdroj: Tv Makíza)

Zdravotníci vyhlásili, že tentokrát sa už Adam pravdepodobne nebude môcť vrátiť
Zobraziť galériu (4)
Zdravotníci vyhlásili, že tentokrát sa už Adam pravdepodobne nebude môcť vrátiť  (Zdroj: Tv Makíza)

Adam akoby vedel, čo ho čaká. „Keď dneska pôjdem do nemocnice, už končím,” vyhlásil v posteli a bolo vidno, že mu je skutočne veľmi zle. Jeho slová potom v podstate potvrdili aj samotní zdravotníci, ktorí v upútavke kľačia konča jeho postele. „On pravdepodobne už nebude mať šancu vrátiť sa späť,” vyhlási otvorene jeden z nich. Ako to napokon s Adamom dopadne a čo sa vlastne stalo, sa dozvieme už dnes večer na obrazovkách Markízy! 

Vydesená Monika prosila o zásah zdravotníkov
Zobraziť galériu (4)
Vydesená Monika prosila o zásah zdravotníkov  (Zdroj: Tv Makíza)

Viac o téme: Farma 12Adam Tomek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu