Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zuzana Plačková zverejnila cenu operácie: Z tej sumy sa vám zatočí hlava... Najdrahší nos na Slovensku?!

Z tej sumy sa vám zatočí hlava! Zobraziť galériu (4)
Z tej sumy sa vám zatočí hlava! (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Zuzana Plačková pred pár dňami odletela do Ukrajiny, kde u renomovaného chirurga absolvovala rovno niekoľko zákrokov. Medzi nimi aj operáciu nosa. Najnovšie ale vyšlo najavo, koľko za túto úpravu vysolila. A veru, ide o poriadne mastnú sumičku!

Slovenská kráľovná Instagramu svojim fanúšikom opäť raz poskytla možnosť, aby sa jej pýtali na veci, ktoré ich zaujímajú. Otázka samozrejme padla aj na to, aké zákroky absolvovala počas svojho pobytu v zahraničí. No a ako to už býva, niektorí boli o čosi smelší a rovno sa spýtali, koľko za skrášľovanie vysolila. A Zuzana odpovedala úplne otvorene. 

Galéria: Zuzana Plačková
Ešte predtým však ozrejmila, čo všetko si nechala upraviť. „Robili mi rekonštrukciu nosa, ale hlavne mi konečne vyrovnali a spriechodnili prepážky. Trápilo ma to už veľmi dlho, no nikto doteraz mi to pri plastike nosa neurobil. Taktiež som sa zbavila dvojitej brady, tuku v lícach, rozpustenie kyseliny hyalurónovej v perách a na záver výplň mimických vrások vlastným tukom,” vyrátavala influencerka. 

Zuzana Plačková absolvovala rovno niekoľko zákrokov
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Plačková absolvovala rovno niekoľko zákrokov  (Zdroj: Instagram Z.P.)

No a potom prišla aj spomínaná otázka, koľko ju stála operácia nosa a tváre. Výška tejto sumy zrejme Zuzanu nijak zvlášť nezabolí, no bežnému Slovákovi sa zrejme zahmlí pred očami. „Za túto operáciu som zaplatila presne 33-tisíc eur,” šokovala brunetka, ktorá zároveň nevylučuje, že prestížnu ukrajinskú kliniku navštívi aj v budúcnosti a už teraz ráta s tým, že po pôrode si tam nechá upraviť prsia. 

Kráľovná slovenského Instagramu priznala, koľko zaplatila za operáciu
Zobraziť galériu (4)
Kráľovná slovenského Instagramu priznala, koľko zaplatila za operáciu  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu