Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Evelyn odvážna ako nikdy predtým: Mokré tričko, presvitajúce prsia... Takáto sexi ešte nebola!

Eva Evelyn Kramerová Zobraziť galériu (4)
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Instagram Evelyn)

BRATISLAVA - Eva "Evelyn" Kramerová (30), sa do povedomia verejnosti zapísala ako komička, no jej hviezda stúpa čoraz vyššie. Už onedlho sa tretíkrát predstaví ako moderátorka markizáckej Farmy, za sebou má i niekoľko hereckých skúseností v seriáloch či dokonca filmoch. Lenže úspešná kariéra nie je to jediné, čím sa táto sympatická blondínka môže pochváliť...

Slová o tom, že Evelyn vyzerá stále lepšie a lepšie, už znejú ako obohraná platňa. Lenže žena, ktorá pred rokmi začínala ako komička a do povedomia sa dostala len prostredníctvom sociálnych sietí, sa naozajvýrazne mení. Jej charakteristickým znakom boli okrem lásky k irónii a sarkazmu aj plné krivky, pre ktoré bola už od svojich začiatkov vozorom pre mnohé ženy. Nikdy sa za ne totižto nehanbila. 

Galéria: Eva Evelyn Kramerová
Pred viac ako rokom ale nikomu neuniklo, že markizácka moderátorka je čoraz štíhlejšia. Eva začala viac športovať a okrem pohybu sa sústredila aj na zdravšie stravovanie. Podstatné miesto v jej jedálničku zaujali bielkoviny a zdravší životný štýl sa stal bežnou súčasťou jej existencie. Snáď každý si všimol, že spolu so zhodenými kilami je plavovláska stále o čosi odvážnejšia. Na jej profile odrazu pribudli zábery v plavkách a hoci nevyzerá ako "vešiak" na priehliadky luxusnej spodnej bielizne z Victoria's secret, Evelyn sa stala vzorom pre ešte väčšie množstvo žien, než dovtedy. 

Evelyn vyzerá čoraz lepšie a lepšie!
Zobraziť galériu (4)
Evelyn vyzerá čoraz lepšie a lepšie!  (Zdroj: Instagram EK)

Vďaka tejto úspešnej blondínke už mnohé ženy pochopili, že nič nie je nemožné a obrovskou inšpiráciou pre dámy je aj láska k vlastnému telu - a to bez toho, aby sa museli pýšiť "dokonalými mierami". O tom, že Eva búra stereotypy a cíti sa vo svojej koži absolútne perfektne, svedčí aj jej najnovší záber, ktorý má na svedomí fotograf Jakub Gulyas. 

Hoci blondínka doteraz už zverejnila niekoľko odvážnejších snímok v plavkách, to, čo previedla pred objektívom spomínaného fotografa, je zrejme doteraz jej najdovážnejším počinom. Evelyn si obliekla biele tričko od návrhára Borisa Hanečku, nechala sa celá obliať vodou, no a vo finále okrem miniatúrnych šortiech zaujala aj nespútaným a sebavedomým výrazom. Takže takto, milé dámy. Aby ste vedeli, na to, aby ste boli sexi, naozaj nemusíte byť 180 centimetrov vysoké a ani vážiť 50 kilogramov. A táto žena je toho žiarivým príkladom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horúce leto s @borishanecka Tričko : @borishanecka Make up : @milanwtf Foto : @jakubgulyas

Príspevok, ktorý zdieľa Evelyn (@evelynjefresh),

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu