Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tesne pred svadbou zmenila imidž: Hviezda Oteckov sa dala vystrihať... Fúha, bol to dobrý krok?

Hviezda Oteckov sa dala vystrihať! Zobraziť galériu (4)
Hviezda Oteckov sa dala vystrihať! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hviezde markizáckych Oteckov už onedlho zazvonia svadobné zvony. Jana Kovalčíková (29), predstaviteľka seriálovej Emy, má za sebou už rozlúčku so slobodou v spoločnosti svojich najbližších priateliek a čoskoro sa z nej stane nevesta. Ešte predtým ale stihla absolvovať výraznú zmenu imidžu!

To, že Janka sa ide vydávať, prasklo počas nakrúcania relácie Zlaté časy, kde prezradila, že v momente, keď sa bude táto šou vysielať na televíznych obrazovkách, už bude vydatou ženou. O niečo neskôr ju takpovediac bonzla jej kamarátka a markizácka kolegyňa Dominika Kavaschová, keď na Instagrame zverejnila zábery z rozlúčky so slobodou na Domaši. 

Galéria: Janka Kovalčíková

Teraz sa už o svadbe otvorene hovorí a herečku ako budúcu nevestu označil aj ďalší jej kamarát z Oteckov - Vlado Kobielsky. Ten na sociálnu sieť Instagram zavesil spoločnú fotku s Jankou, Marekom Fašiangom a Filipom Tůmom. „S nevestou. Prajeme len to najlepšie,” napísal umelec, k záberu, ktorý okrem popisu zaujal aj čímsi celkom iným. 

A síce zmenou imidžu budúcej pani Graňákovej. Tá sa totiž pred svadbou nechala ostrihať a aktuálne nosí ofinu. Komentujúci sa rozdelili na dve skupiny. Kým podľa jednej Janke nový účes pristane, iní si myslia, že pôvodný štýl jej sedel lepšie. A čo vy? Myslíte si, že skrátenie vlasov bol dobrý nápad?

Jana Kovalčíková zmenila účes
Zobraziť galériu (4)
Jana Kovalčíková zmenila účes  (Zdroj: Instagram V.K.)

Viac o téme: SvadbaOteckoviaJana Kovalčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu