Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Obrovská zmena hviezdičky z Hotela Paradise: Telo ako bohyňa, ale... FOTO Čo si to, preboha, dorobila s tvárou?!

Šokujúca zmena hviezdičky Hotela Paradise Zobraziť galériu (5)
Šokujúca zmena hviezdičky Hotela Paradise (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Pamätáte si ešte pikantnú šou Hotel Paradise, ktorá sa na jojkárske obrazovky dostala v roku 2012? Z niekoľkotýždňového luxusného pobytu v Dominkánskej republike vzišli dve z najúspešnejších influenceriek súčasnosti - Zuzana Plačková a Nela Slováková. Núdza však nebola ani o ďalšie zaujímavé osobnosti. Napríklad takú Dominiku Kukáňovú!

Čo sa týka šou, Dominika v Hoteli veľa vody nenamútila a rozhodne nepatrila ani medzi horúcich favoritov na víťazstvo. Aj napriek tomu ale bola medzi súťažiacimi pomerne výraznou postavičkou. Diváci ju buď milovali, alebo absolútne nenávideli. Kým jednej skupine bol sympatický jej večný úsmev a pozitívna energia, ktorá z nej sršala na všetky strany, iní ju nemohli vystáť.

Galéria: Dominika Kukáňová kedysi a dnes

Najčastejším dôvodom, prečo ľuďom liezla na nervy, bol jej neustály spev. Blondínka dokonca svojho času skúšala naštartovať svoju hudobnú kariéru v Superstar, no odtiaľ ju veľmi rýchlo vyšikovali domov. Aj s nechceným bonusom - Paľo Habera si z nej robil také žarty, že blondínka zvažovala žiadanie odškodného.

Ani tento neúspech ale Dominiku nezastavil. Svoje "spevácke umenie" rada a často predvádzala v Hoteli Paradise, čo mnohých divákov doháňalo k zúfalstvu a okamžitému prepínaniu na iný program. Po tom, čo Kukáňová z jojkárkej šou vypadla, začala sa aktívne venovať koníčku, ktorý je pre ňu skutočne ako stvorený. 

Takto aktuálne vyzerá bývalá súťažiaca šou Hotel Paradise - Dominika Kukáňová
Zobraziť galériu (5)
Takto aktuálne vyzerá bývalá súťažiaca šou Hotel Paradise - Dominika Kukáňová  (Zdroj: Instagram D.K.)

Bývalá jojkárska hviezdička sa pýši dokonalým telom
Zobraziť galériu (5)
Bývalá jojkárska hviezdička sa pýši dokonalým telom  (Zdroj: Instagram D.K.)

Blondínka, ktorá sa na obrazovkách pýšila ženskými krivkami, podľahla fitness tréningom a dnes má poriadne vymakanú postavičku, ktorú rada predvádza aj na svojom Instagrame. Lenže zmenou prešla aj jej dievčenská tvár. Niekdajšia účastníčka jojkárskej šou dnes vyzerá akosi strhane, spomínané dievčenské črty sa úplne vytratili a čerešničkou na jej looku je naozaj čudesné obočie. Čo poviete? Vyzerala Dominika lepšie kedysi či dnes?

Viac o téme: Hotel paradiseDominika Kukáňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu