Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Turjanovej nervy s manželom: Toto by si mohol odpustiť!

Kristína Turjanová Zobraziť galériu (3)
Kristína Turjanová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Herečka Kristína Turjanová (40) sa v roku 2015 vydala za automobilového pretekára Martina Vaculíka (30). dvojica má spolu už dvoch synov, no ich spoločný život nie je úplne ideálny. brunetka prezradila, čím ju manžel vytáča.

Keď si Kristína Turjanová začala s mladým pretekárom Martinom Vaculíkom, vzťahom sa verejne nechválila. Najprv prezradila iba toľko, že ide o športovca. Jeho identita sa prevalila, až keď spolu očakávali prvého potomka. 

Galéria: Kristína Turjanová

Dnes majú už deti dve, no ich rodinný život je niekedy poriadne ťažké zvládnuť, keďže Martin ako aktívny pretekár trávi veľa času mimo domu. „Martin nie je zvyknutý byť intenzívne s rodinou a malými deťmi, takže si musel zvyknúť na iný systém,” povedala Kristína pre Eurotelevíziu. 

Turjanovej nervy s manželom:
Zobraziť galériu (3)

A prezradila aj to, čím ju jej mladší manžel vytáča. „Keď sa niekam chceme vybrať, on je prvý vychystaný, pripravený a dupká nohou pri výťahu, aby som si švihla. V mojom prípade to však nie je také jednoduché, keďže najprv musím obliecť a pripraviť dve deti a pobaliť ich. Niežeby mi pri tom nepomáhal, no ja sa chystám poslená a keďže Martin "čaká", znervózňuje ma to,” opísala herečka. No ani tieto situácie neberie tragicky. Ide totiž zrejme o jeden z mála "problémov" v ich vzťahu. „To je jediné, či mi prekáža,” tvrdí Turjanová. 

Martin Vaculík
Zobraziť galériu (3)

Viac o téme: Kristína Turjanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu