Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Porno Herkulesa z Farmy valcuje internet: TOTO si o ňom myslí jeho ex Mirka!

Toto o Matejovom porne povedala jeho bývalá! Zobraziť galériu (6)
Toto o Matejovom porne povedala jeho bývalá! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Pred niekoľkými dňami sme priniesli informáciu o tom, že toľko omieľaný film pre dospelých, ktorý Matej Jurkovič spomínal ešte počas účinkovania na Farme, uzrel svetlo sveta. Svalnáč si v prvej časti strihol poriadne pikantnú scénu a nás zaujímalo, čo si o tom myslí Mirka Csorbová - temperamentná východniarka, s ktorou na statku prežil románik.

Na tmavovlásku si Matej brúsil zuby v podstate od samého začiatku. Netajil sa tým, že mladú krásku by rád zbalil, napokon sa mu to aj podarilo. To, že sa nechala zlanáriť na jeho rečičky, však neskôr trpko oľutovala. Po návrate do reality to netrvalo dlho a dvojica išla od seba.

Galéria: Matej Jurkovič sa objavil v novom porne
Matej Jurkovič si zahral vo filme pre dospelých
Zobraziť galériu (6)
Matej Jurkovič si zahral vo filme pre dospelých  (Zdroj: gametusy.com)

Mirka si aktuálne užíva život po boku svojej polovičky a nemá žiadnu potrebu pripomínať sa verejnosti akýmikoľvek kontroverznými počinmi. To sa ale nedá povedať o Matejovi, ktorý momentálne aktívne propaguje svoju prvú "hereckú skúsenosť". Mimochodom, na Farmu vraj išiel presne preto, aby sa zviditeľnil a filmu zabezpečil väčší záujem, keďže jeho meno už nie je úplne neznámym pojmom.

Na to sme sa pýtali aj samotnej Mirky. „Áno, on to tak aj vravel,” povedala nám brunetka, keď sme sa pýtali, či bolo promo filmu zámerom, prečo išiel do televíznej šou. Skutočnosť, že "péčko" už je oficiálne zverejnené, ju nijako neprekvapila. „Veď všetci sme vedeli o tom, že to nakrútil, on sa tým naozaj nijako netajil.” 

Mirka Csorbová nechce o Matejovi už ani počuť
Zobraziť galériu (6)
Mirka Csorbová nechce o Matejovi už ani počuť  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Zaujímalo nás, či si k Mirke počin jej ex dostal a čo si o tom myslí. Matej je však pre ňu už minulosťou, na ktorú by evidentne najradšej okamžite zabudla. „Mňa ten človek už absolútne nezaujíma. Keď vidím jeho tvár v nejakom článku, ani si ho neotvorím. Tamto som nevidela a naozaj to ani nechcem vidieť,” dodala na záver sexi brunetka. 

Matej Jurkovič sa za nakrúcanie porna vôbec nehanbí. Práve naopak. Svoj najnovší počin aktívne propaguje.
Zobraziť galériu (6)
Matej Jurkovič sa za nakrúcanie porna vôbec nehanbí. Práve naopak. Svoj najnovší počin aktívne propaguje.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

 

Viac o téme: Matej JurkovičMirka Csorbová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu