Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Obrovská kritika českej herečky: Rodila doma vo vani... FOTO Na všetko sa pozerala jej malá dcérka!

Kristýna Leichtová Zobraziť galériu (4)
Kristýna Leichtová (Zdroj: Instagram KL)

PRAHA - Fúúú, tak toto je zrejme len pre silné povahy. Pôrod je síce prekrásna, no pre väčšinu žien veľmi intímna vec. Nenájde sa zrejme žiadna, ktorá by sa počas toho, ako na svet privádza nový život, len usmievala a neprežívala bolesť. Aj napriek tomu sa česká herečka Kristýna Leichtová (34) rozhodla, že jej pri domácom pôrode vo vani bude robiť spoločnosť ani nie dvojročná dcérka...

Koncom júna sa z herečky stala dvojnásobná mamička. Narodenie dcérky Rozárky pred pár dňami priznala prostredníctvom svojho Instagramu, kde zverejnila fotku s čerstvým novorodeniatkom. Kristýne gratulovalo mnoho známych osobností i fanúšikov, to však nevedeli, čo príde o niekoľko dní. Brunetka priznala, že sa rozhodla rodiť doma vo vode, čo by možno ľudí až tak neprekvapilo, keďže túto metódu zvolilo už niekoľko známych žien. 

Galéria: Kristýna Leichtová
Väčším šokom bola pre jej priaznivcov skutočnosť, že na celý proces sa dívala jej takmer dvojročná dcéra, moment z pôrodu v jej spoločnosti ukázala aj na sociálnej sieti. „Pôrodný príbeh ešte nebude. Takú krásu nemôžem len tak odfláknuť. Každopádne by som vám rada povedala, že Rozárka sa narodila doma, rýchlo a bezpečne, za asistencie Dorotky, Vojty a pôrodnej asistentky. Veľmi im ďakujem. Som absolútne šťastná, že to tak bolo,” napísala herečka a dodala, že domáci pôrod síce nie je pre každého, no ona si za svojou voľbou stojí. 

Kristýna Leichtová zverejnila fotku z domáceho pôrodu.
Zobraziť galériu (4)
Kristýna Leichtová zverejnila fotku z domáceho pôrodu.  (Zdroj: Instagram K.L.)

Okrem toho, že mnohých ľudí nahneval samotný spôsob pôrodu, ktorý mnohí z nich vyhodnotili ako rizikový, v žalúdku im leží prítomnosť dcérky Dorotky. „Myslím si, že malá Dorotka pri pôrode rozhodne byť nemala,” napísala istá Petra, ktorej názor zdieľa takmer 400 ľudí. „Ja si myslím, že keď tá maličká videla mamu v bolestiach, tak to pre ňu muselo byť dosť hrozné,” pridala sa pani Zdenka. „Dorotka musela byť vydesená a báť sa o mamu,” napísal iný fanúšik. 

Našlo sa však aj veľa takých, ktorí Leichtovú podporili a zhodli sa na tom, že to, ako žena bude rodiť, je len a len jej súkromná vec.

Viac o téme: Kateřina Leichtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu