Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najznámejšia česká vdova (48) tehotná so zajačikom (32): Prezradila meno dieťatka... TOTO vážne?

Najznámejšia česká vdova prezradila meno očakávaného dieťatka! Zobraziť galériu (5)
Najznámejšia česká vdova prezradila meno očakávaného dieťatka! (Zdroj: archív V.S.)

PRAHA - Vendula Pizingerová (48) (kedysi Svobodová) je verejnosti známa najmä vďaka tomu, že bola manželkou zosnulého legendárneho skladateľa Karla Svobodu († 68). Ten v roku 2007 spáchal samovraždu a najznámejšia česká vdova za ním dlhé roky smútila. V roku 2015 sa však jej život opäť dostal do normálu a našla svoje šťastie. Vzala si o 16 rokov mladšieho Jesefa Pizingera (32).

Vendula sa zamilovala do syna svojej kamarátky, ktorého kedysi, podľa vlastných slov, považovala za "haranta". Za mladíka sa ale napokon vydala a začiatkom mája tohto roku svojim priaznivcom oznámili krásnu správu. Hoci mnohí o ich láske pochybovali, onedlho sa stanú rodičmi spoločného dieťatka. 

Galéria: Vendula Svobodová
Vendula len dva roky pred päťdesiatkou otehotnela a s Josefom očakávajú svoje vytúžené bábätko. Niektorých táto práva pobúrila, iní dvojici prajú, podstatná je skutočnosť, že sa dieťatka, ktoré vzniklo z čistej lásky, nevedia dočkať. Vendula o tehotenstve už niekoľkokrát otvorene rozprávala, no a najnovšie prezradila aj to, ako sa ich potomok bude volať. 

Pri výbere mena sa dvojica evidentne inšpirovala budúcim oteckom. A hoci niektorí rodičia riešia meno pre svoje bábätko týždne, Pizingerovci v tom mali jasne pomerne rýchlo. „Bude to Josef alebo Josefína," prezradila Vendula pre Super.cz s tým, že pohlavie dieťatka ešte nepoznajú, no kým ona by si radšej priala dcérku, jej manžel a syn by chceli do rodiny privítať malého chlapčeka.

 

Viac o téme: TehotnáVendula Pizingerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu