Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kuriózny ZÁKAZ od gynekológa: Najznámejšia česká vdova (48) tehotná so zajačikom (32)… Neuveríte, čo nemôže robiť!

Vendula Pizingerová je už v 7. mesiaci tehotenstva. Zobraziť galériu (5)
Vendula Pizingerová je už v 7. mesiaci tehotenstva. (Zdroj: Instagram V.P.)

PRAHA - Vendula Pizingerová (48) (kedysi Svobodová) 1. mája prekvapila, keď oznámila, že so svojím o 16 rokov mladším manželom Josefom Pizingerom (32) čaká dieťa. Aktuálne je už v 7. mesiaci tehotenstva a... Od gynekológa dostala naozaj kuriózny zákaz!

Galéria: Vendula Svobodová

Vendula Pizingerová sa už o pár mesiacov dočká svojho vytúženého potomka. V 48 rokoch porodí dieťa svojmu o 16 rokov mladšiemu partnerovi Josefovi Pizingerovi. Tehotenstvo po 40-ke však so sebou nesie väčšie či menšie riziká a preto si budúce mamičky musia dávať oveľa väčší pozor, ako mladšie rodičky. 


Najznámejšia vdova (48) českého šoubiznisu: Čaká dieťa s o 16 rokov mladším!


Plavovláska dokonca najnovšie dostala od svojho gynekológa naozaj kuriózny zákaz. „To je jedna z mála vecí, ktoré mi doktor zakázal. Nesmiem jazdiť po D1, pretože dlhé cesty autom nie sú vôbec dobré,“ prekvapila svojimi slovami pre Aha! Pizingerová, pre ktorú sú praskajúci betón, hrbolatá cesta a hlavne niekoľkohodinové kolóny teraz zakázaným adrenalínom. 


Najznámejšia česká vdova (48) tehotná so zajačikom (32): Prezradila meno dieťatka... TOTO vážne?


Vendula je už dvojnásobnou mamičkou a pri prvých dvoch deťoch dokonca pracovala do posledných chvíľ. „So synom Kubom som bola ešte 2 dni pred pôrodom pracovne na Detskom dni v Motole. Dúfam, že mi nič podobné v práci zase nenaplánovali,“ zavtipkovala si. Budúcej mamičke prajeme veľa zdravia!

Viac o téme: Vendula Svobodová Pizingerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu