Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Prvá kinopremiéra po korona-karanténe: Prišla len jediná známa tvár!

Na premiére filmu 3 Bobule sa objavil len Braňo Deák. Zobraziť galériu (5)
Na premiére filmu 3 Bobule sa objavil len Braňo Deák. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Pandémia koronavírusu neodstavila len obchody a divadlá, ale aj kiná a s nimi aj slávnostné premiéry filmov. Opatrenia sa však začali uvoľňovať a pomaly sa život začína vracať do pôvodných koľají. Znakom toho je aj fakt, že sa konalo aj prvé slávnostné premietanie. Zúčastnila sa ho však len jediná známa tvár!

Po období najväčšej krízy súvisiacej s pandémiou koronavírusu sa svet pomaly vracia do starých koľají. V jednom z bratislavských nákupných centier sa už konala aj premiéra nového českého filmu 3 Bobule. Nebola však taká, aké si pamätáme spred korona-karantény. Chýbala veľkolepá afterpárty, dokonca neprišlo ani veľa známych tvárí. 

Galéria: Premiéra filmu 3 Bobule

Do kina prišiel len herec Braňo Deák, ktorý si v komédii aj zahral. Jeho českí kolegovia na uvedení filmu do slovenských kín chýbali... A aj iní promi hostia, ktorí by si prišli film len pozrieť. Klasická slávnostná premiéra, ktorá by sa za bežných podmienok konala večer, totiž pri uvedení tohto filmu chýbala. Prebehla len novinárska projekcia. 

„Braňo si pozrel film, lebo ho ešte nevidel a o piatej, po skončení rozhovorov, išiel domov,“ dozvedeli sme sa od zdroja. Organizátori vraj pozývali aj niekoľko známych tvárí z televízie Joj, ale keďže sa film premietal v poobedných hodinách, prišiel len moderátor Peter Jurčovič. Tak snáď sa čoskoro dočkáme aj plnohodnotnej slávnostnej premiéry, na aké sme boli pred pandémiou zvyknutí. 

Na premiére filmu 3Bobule sa objavil len herec Braňo Deák.
Zobraziť galériu (5)
Na premiére filmu 3Bobule sa objavil len herec Braňo Deák.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Braňo Deák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu