Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šialená Veľká noc hviezdy Oteckov: Opili sa, sadli do traktora a... Zrážka!

Braňo Deák Zobraziť galériu (2)
Braňo Deák (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tohtoročná Veľká noc sa pre zodpovednú väčšinu Slovákov ani zďaleka nepodobá tým predchádzajúcim. Oslavy s priateľmi a blízkymi mimo svojho obydlia sa nekonajú, zostáva tak len možnosť spríjemniť si čas s členmi svojej domácnosti a s láskou si zaspomínať na zážitky z uplynulých rokov. A jeden poriadne bláznivý má aj herec Braňo Deák (37)!

Pred niekoľkými rokmi sa Braňo s priateľmi vybrali vyšibať a poliať svoje spolužiačky. Ako to už podľa našich slovenských tradícií býva, páni boli za takúto službu mladým dámam odmenení aj nejakým tým "frťanom". No a výnimkou nebola ani táto veselá partička. 

Galéria: Oteckovia
„Aby sme ich stihli všetky vyšibať do obeda, kamarát požičal od otca malotraktor. No a keďže nám pri každej návšteve otcovia spolužiačok za náprstok uliali, ku koncu dňa sme boli už pekne unavení, ale spokojní že sme to stihli,"  povedal herec pre portál markiza.sk s tým, že cestu späť domov tiež absolvovali na spomínanom traktore. 

Braňo Deák má s kamarátmi nezabudnuteľný veľkonočný zážitok.
Zobraziť galériu (2)
Braňo Deák má s kamarátmi nezabudnuteľný veľkonočný zážitok.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Chlapci však už  tom čase boli značne veselší. „Cesta domov bola trochu náročnejšia, ale na vlečke panovala všeobecná veselosť z dobre načasovanej šibačky. Plní dobrôt, pálenky a pocitu z dobre vykonanej práce sme to s malotraktorom namiesto garáže nechtiac zapichli do odvodňovacieho kanála," prezradil Braňo a dodal, že sa nikomu zo zúčastnených nič nestalo, keďže tento typ traktora ide rýchlosťou asi 2km za hodinu. 

Viac o téme: Veľká nocBraňo DeákOteckovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu