Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slováčkovej boj s rakovinou: Má za sebou operáciu a... FOTO Prišla už aj o obočie!

Dcéra Felixa Slováčka a Dády Patrasovej bojuje s rakovinou Zobraziť galériu (7)
Dcéra Felixa Slováčka a Dády Patrasovej bojuje s rakovinou (Zdroj: Instagram A.S.)

PRAHA - Dcéra Dády Patrasovej (63) a Felixa Slováčka (76) stále bojuje s rakovinou. Koncom marca absolvovala posledné chemoterapie, potom uviedla, že ju ešte čaká operácia a ožarovanie. Chirurgický zákrok má talentovaná Anička (24) aktuálne za sebou, takto po ňom dopadla!

Mladá herečka sa po prevalení informácií o tom, že má rakovinu prsníka, do úzadia nestiahla. Naopak, svojich fanúšikov aktívne oboznamuje so všetkým, čo s bojom proti chorobe súvisí. Nedávno dokonca priznala aj to, že uvažovala o odstránení oboch prsníkov, napokon však lekárka skonštatovala, že tento zákrok zatiaľ potrebný nie je. 

Galéria: Herečka Anička Slováčková bojuje s rakovinou
Aktuálne má už pár dní po operácii, po ktorej bude nasledovať séria ožarovaní. „Hlásim, že včera ma prepustili z nemocnice, kde ma pred týždňom operovali. Tak uvidíme, čo povedia výsledky a čo bude ako ďalej. Teraz som poctivo doma, cvičím ruku a maznám sa s mačkami,” uviedla Anička a nezabudla poďakovať sestričkám a lekárom za ich starostlivosť. 

K príspevku pridala ďalšiu fotku s holou hlavou bez vlasov, o ktoré prišla počas chemoterapie. Česká bojovníčka si uvedomuje, že sa nemá vôbec za čo hanbiť, a svoju nahú pokožku hlavy ukázala už niekoľkokrát. Teraz ale prišla s ďalšou novinkou. Nemá takmer žiadne obočie, čo si dovtedy všimol len málokto, keďže si ho väčšinou dokresľovala. „Rakovina verzus obočie 1:0,” skonštatovala Slováčková. 

Anička Slováčková prišla po chemoterapiách o vlasy aj obočie.
Zobraziť galériu (7)
Anička Slováčková prišla po chemoterapiách o vlasy aj obočie.  (Zdroj: Instagram A.S.)

Slováčkovej boj s rakovinou:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram A.S.)

Viac o téme: RakovinaFelix SlováčekDáda PatrasováAnna Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu