Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvrat v živote mladej Slováčkovej: RAKOVINA sa vrátila!

Anna Julie Slováčková s otcom Felixom Zobraziť galériu (3)
Anna Julie Slováčková s otcom Felixom (Zdroj: Facebook/Instagram A.S.)

PRAHA - Smutné správy! Speváčka a herečka Anna Julie Slováčková vo štvrtok vo večerných hodinách zarmútila svojich fanúšikov. Oznámila im totiž, že jej boj s rakovinou začína nanovo.

V októbri 2019 Anna Julie Slováčková priznala, že jej lekári našli v prsníku nádor. Celú liečbu prežívala aj so svojimi fanúšikmi, hovorila o chemoterapiách a operačných zákrokoch. 

Zvrat v živote mladej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram A.S.)

V decembri 2020 sa tešila, že nad chorobou zvíťazila. „Môžem vám teraz s čistým srdcom povedať jednu vec – som zdravá. Metastázy sú preč, krv je v poriadku, sono neukázalo žiadne nové nálezy,” oznámila umelkyňa s radosťou. 

Bohužiaľ, teraz sa jej stav opäť zhoršil. Včera krstila album a dnes sa rozhodla priznať, že ju trápi zdravie. „Nechcela som to riešiť do dňa, ktorý bol pre mňa taký dôležitý a ktorý som usilovne tak dlho pripravovala,” napísala na sieti Instagram. 

O svojej diagnóze vie od začiatku septembra. „Keď som mala 8. 9. oslavovať vydanie albumu a nového klipu, potvrdili mi návrat rakoviny a na žiadne oslavy už nebola chuť,” zverila sa s tým, že cíti hnev a samozrejme aj strach. 

Zvrat v živote mladej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AJS)

Rakovina sa jej tentokrát usadila na pľúcach. „Vybojovala som si to prvý raz – verím, že to zvládnem aj druhýkrát. Viem, že prvý raz som s vami zdieľala veľa, ale potrebujem sa s tým viac sama zmieriť a pobiť sa s tým viac osamote. Aspoň dočasne,” napísala fanúšikom. Ako dodala, bude sa snažiť pracovať, kým bude vládať. 

Viac o téme: Anna Julie Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu