Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Snúbenica Majka Spirita prehovorila: Odhalila termín svadby a.... Fú, to vážne má TOĽKOTO rokov?!

Snúbenica Majka Spirita prehovorila! Zobraziť galériu (6)
Snúbenica Majka Spirita prehovorila! (Zdroj: Instagram M)

BRATISLAVA - Koncom januára Majk Spirit (35) oznámil radostnú novinku. Krásnu Ukrajinku Mášu požiadal o ruku a po tom, čo modelka súhlasila, sa z jeho frajerky oficiálne stala snúbenica. Raper si svoje súkromie chránil a mesiace najprv nechcel ani prezradiť identitu svojej lásky. Aktuálne sa však zdá, že práve jeho polovička je o čosi zdieľnejšia. Aha, čo odhalila!

Majkova vyvolená sa najprv síce prezentovania na verejnosti zdráhala, neskôr sa však po jeho boku začala objavovať na spoločenských akciách, dokonca odomkla aj svoj profil a Instagrame, ktorý bol dovtedy nastavený ako súkromný. Pred niekoľkými týždňami začala komunikovať so svojimi sledovateľmi, ktorí exotickej kráske mohli posielať zvedavé otázky a následne na ne odpovedala. 

Galéria: Majk Spirit a jeho Máša
Aktuálne týmto spôsobom zverejnila naozaj zaujímavé informácie. Okrem toho, že dvojica už nejaký čas pracuje na spoločnom hniezdočku lásky, sa vyjadrila aj k ich plánovanej svadbe. Fanúšikov totiž zaujímalo, či aktuálna situácia ohľadom koronavírusu neovplyvnila ich deň D, kedy svoju lásku spečatia aj oficiálne. 

Majk a Máša sa budú brať približne o rok.
Zobraziť galériu (6)
Majk a Máša sa budú brať približne o rok.  (Zdroj: Instagram)

Mnohí si totiž mysleli, že svadba je už doslova na spadnutie, no Máša ich rýchlo vyviedla z omylu. „Naše svadobné plány to zatiaľ neovplyvnilo, keďže máme stále rok do budúcej jari. Trochu to ale ovplyvnilo prácu na našom dome,” uviedla sexi brunetka, z ktorej teda bude nevesta až budúci rok. 

Majkova krásna snúbenica má 32 rokov
Zobraziť galériu (6)
Majkova krásna snúbenica má 32 rokov  (Zdroj: Allure Management)

Šok pre mnohých zrejme nastal, keď odpovedala na otázku, koľko má vlastne rokov. Modelka totiž vyzerá ako dievčatko a väčšina by jej zrejme tipovala len niečo okolo dvadsiatky. Majkova vyvolená je však staršia, ako vyzerá, a to o dobrých 10 rokov. Má totiž 32. Jediné, čo sa dá na túto informáciu povedať, je obrovské WAU, to vážne?

Viac o téme: SnúbenicaMajk SpiritMáša
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu