Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Majk Spirit sa zahral na holiča: Chytil do ruky strojček a... Uff, TOTO chlapec asi oľutoval!

Majk Spirit by barberom zrejme nemohol byť. Zobraziť galériu (4)
Majk Spirit by barberom zrejme nemohol byť. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Majk Spirit (35) je úspešným slovenským raperom. Keby ho však hudba omrzela, na dráhu barbera by sa radšej nemal dávať - s najväčšou pravedpodobnosťou by si tým totiž nezarobil ani na suchý rožok. Na piatkovom otvorení nového barber shopu sa totiž na jedného z nich zahral a... Chlapec, ktorý sa mu zveril do rúk, to zrejme trpko oľutoval!

A ak by si predsa len chcel otvoriť vlastné holičstvo, určite by sa mal poobzerať po skúsenejších a talentovanejších barberoch, ako je on sám. Na piatkovom otvorení nového holičstva v Bratislave si totiž sám vyskúšal túto profesiu. Chytil do rúk strojček a pustil sa do práce. 

Galéria: Majk Spirit na otvorení nového barber shopu v Bratislave

V dave prítomných mužov sa našiel jeden dobrovoľník, ktorý sa zveril do rúk uznávaného slovenského rapera. Sadol si a netušiac, čo ho čaká, obetoval svoju hlavu. No radšej si to mal dvakrát rozmyslieť. To, čo mu na nej vzniklo, sa totiž inak ako kompletným oholením zachrániť nedá. 

Majk mu totiž v zadnej časti hlavy vyholil nápis H16. A ktovie, možno to mladík neoľutoval a s takto vytuningovaným účesom bude hrdo chodiť po uliciach nášho hlavného mesta... Veď v konečnom dôsledku môže ísť o veľkého fanúšika tejto legendárnej bratislavskej skupiny. 

Majk Spirit sa na hlave neznámeho mladíka poriadne vybláznil.
Zobraziť galériu (4)
Majk Spirit sa na hlave neznámeho mladíka poriadne vybláznil.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Majk Spirit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu