Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Koronavírus zachraňuje slovenskej herečke vzťah: Rozvod bol na spadnutie... Spoločná karanténa všetko mení!

Koronavírus zachraňuje slovenskej herečke vzťah! Zobraziť galériu (4)
Koronavírus zachraňuje slovenskej herečke vzťah! (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - V krajinách, kde úraduje koronavírus, skrachovalo mnoho vzťahov a vďaka dlhej spoločnej karanténe sa očakáva,, že po skončení krízy stúpne rozvodovosť, alebo práve naopak - koncom roka budú rekordy lámať čísla pôrodnosti. U slovenskej herečky Vlastiny Svátkovej (38) to pôvodne vyzeralo na ten prvý prípad, ako sa však ukázalo, práve vďaka pandémii im s manželom svitá na lepšie časy.

Vlastina Svátková od roku 2002 žije v Prahe, v októbri 2016 sa druhýkrát vydala, a to za svojho aktuálneho manžela, režiséra Jiřího Kounického. Dvojica však pred časom prechádzala vážnou krízou, čo herečka priznala rovno na sociálnych sieťach. Netajila sa tým, že ona i jej manžel už v podstate počítali s tým, že problémy sa im zažehnať nepodarí a ich cesty sa budú musieť rozdeliť. 

Galéria: Vlastina Svátková
„Vzťah je krehký. A ten náš už nechránilo vôbec nič. Muselo sa buď všetko kompletne zmeniť, alebo definitívne rozpadnúť. Boli sme pripravení na oba varianty. Na ten druhý viac,” vyjadrila sa Vlastina nedávno s tým, že s Jiřím potom začali meniť spôsob vzájomnej komunikácie a rozhodli sa veci riešiť inak. Ich vzťah sa musel zmeniť od samotných základov. 

Vyzerá to tak, že spoločná karanténa Vlastine pomohla vyriešiť manželskú krízu.
Zobraziť galériu (4)
Vyzerá to tak, že spoločná karanténa Vlastine pomohla vyriešiť manželskú krízu.  (Zdroj: Instagram V.S.)

Toto rozhodnutie, zdá sa, prináša svoje ovocie. Hoci sú aktuálne manželia zavretí v spoločnej karanténe, Svátkovej sa svojho milého podarilo nahnať do záhrady, aby s ňou presádzal kvety. Herečka síce priznala, že jej manžel najprv frflal a do takejto práce sa mu veľmi nechcelo, no podobné aktivity a spoločné práce okolo domu ich vraj natoľko zblížili, že aktuálne sa slovo rozvod už vôbec neskloňuje. 

Viac o téme: KoronavírusVlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu