Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kvôli klebeteniu prišla slovenská herečka takmer o bývanie: Skoro som podpálila dom!

Sympatická herečka takmer podpálila dom! Zobraziť galériu (7)
Sympatická herečka takmer podpálila dom! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Niekedy stačí len chvíľka nepozornosti a môže dôjsť k poriadnej tragédii. Svoje o tom vie aj slovenská herečka Jana Hubinská (55), ktorá si takmer podpálila dom. Za všetko pritom mohol jediný telefonát, počas ktorého vyriešila pracovné záležitosti a potom sa s volajúcim pustila do klebetenia. To však robiť nemala!

Sympatická herečka, ktorá kedysi v začiatkoch Superstar sedela v porote, je hrdou mamou šikovnej a úspešnej Sarah. Keď však bola jej dcéra malá, Jane Hubinskej sa stala nehoda v kuchyni a takmer podpálila celý dom. Pripálila totiž jedlo, ktoré chystala pre vtedy svoje malé dievčatko.

S touto príhodou sa nám priznala na nedávnej vernisáži Jany Brisudovej, ktorá predstavila svoje posledné umelecké diela z bronzu. Výstava bola pritom spojená aj s predstavením nového modelu modernej kuchyne, a preto prišla reč aj na katastrofy pri varení.

Galéria: Jana Hubinská

Kvôli klebeteniu prišla slovenská herečka takmer o bývanie: Skoro som podpálila dom!

„V poslednej dobe celkom nie, lebo to si dávam pozor, keďže varím sem-tam,“ povedala nám Janka, no potom si spomenula na minulosť. „Ale pamätám si, že kedysi dávno, keď moje dieťa bolo ešte malinké a ja som mala tak strašne veľa roboty, že to bolo 24/7, tak som jej robila ráno nejakú krupičnú kašu a do toho mi zazvonil telefón,“ prezradila Hubinská, ktorá bola aj ako mama malého pokladu poriadne vyťažená. V tom čase však ešte telefóny neboli mobilné, a tak...

„Takže ja v druhej izbe niekde na telefóne vybavovala som, všetko som, že áno-áno. Robil sa produkčný plán, že čo, kde, ako a tak debatím. Potom sa to už uvoľnilo, lebo všetky tie veci sa dali dohromady. A už sme len tak klebetili a zrazu ja len... (naznačila čuchanie vo vzduchu, pozn. red.),“ opísala situáciu pre topky.sk herečka, ktorej sa klebetenie vymklo spod kontroly a stratila ostražitosť, čo sa kuchyne týka.

„Krupičná kaša zhorela aj s hrncom. Fakt, že úplne do čierna, takže nedalo sa to vyvetrať dva týždne. Áno, aj ja som skoro podpálila dom,“ povedala napokon s úsmevom a jediné, o čo tak prišla, bol, chvalabohu, len hrniec a nie strecha nad hlavou.

Keď Jana Hubinská svojej dcére Sarah ako malému dieťaťu varila kašu, takmer podpálila dom.
Zobraziť galériu (7)
Keď Jana Hubinská svojej dcére Sarah ako malému dieťaťu varila kašu, takmer podpálila dom.  (Zdroj: archív J.H.)

Viac o téme: Jana Hubinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu