Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Známa herečka vytočená do biela: Prišla k svojmu autu a.... Vulgarizmy sú na mieste!

Známej slovenskej herečke Jane Hubinskej aktuálne veľmi do smiechu nie je. Zobraziť galériu (4)
Známej slovenskej herečke Jane Hubinskej aktuálne veľmi do smiechu nie je. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ani v dnešnej dobe nie je auto samozrejmosťou v každej rodine. Zaobstarať si celkom nové, navyše stojí pekný balík peňazí. A keď vám ho svojou ľahostajnosťou zničí niekto iní, ide o oprávnený hnev. Aktuálne ho prežíva známa slovenská herečka Jana Hubinská (55). Prišla k svojmu vozidlu a... Tu sú vulgarizmy na mieste!

Zaobstarať si nové auto, ktoré poslúži niekoľko rokov, vyjde na viac ako 10 tisíc eur. Je preto prirodzené, že majiteľ chce, aby bol jeho tátoš čo najdlhšie v stopercentnom stave - či už technicky alebo vizuálne. Najmä, keď o to všetko sám poctivo dbá. O to viac potom nahnevá, keď mu auto poškodí niekto iný svojou ľahostajnosťou. 

Galéria: Jana Hubinská

Presne to sa aktuálne stalo aj známej slovenskej herečke Jane Hubinskej. Tá v piatok popoludní prišla k svojmu vozidlu a... Neodpustila si vulgarizmus. No v tomto prípade je aj na mieste. Niekto jej totiž zanechal „pozdrav“ na celom pravom boku jej auta. Odzadu až dopredu po celej dĺžke auta má obrovskú ryhu. 

Áno, stáva sa... A občas sa môže naozaj každému. Ale vinník sa v tomto prípade k svojej chybe nepriznal a bez všetkého ušiel. „Chcela by som sa srdečne poďakovať nejakému kktvi, ktorý sa mi podpísal na aute, ale adresu a prepáčte zabudol... Nemám viac slov,“ napísala na Facebooku Hubinská, ktorú oprava vyjde na niekoľko stoviek eur. 

Jana Hubinská sa fotkou svojho auta podelila na sociálnej sieti Facebook - na celej pravej strane auta má obrovskú ryhu.
Zobraziť galériu (4)
Jana Hubinská sa fotkou svojho auta podelila na sociálnej sieti Facebook - na celej pravej strane auta má obrovskú ryhu.  (Zdroj: Facebook J.H.)

Viac o téme: Jana Hubinská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu