Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalšie "obete" koronavírusu: Tehotná Katy Perry a Orlando Bloom doplatili na nákazu!

Katy Perry a Orlando Bloom Zobraziť galériu (4)
Katy Perry a Orlando Bloom (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Koronavírus je témou, ktorá momentálne ovplyvňuje fungovanie po celom svete. Ako sa hovorí, nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch, infikovaných pacientov už máme na všetkých kontinentoch. Nákaza zamávala aj spoločenským dianím, jej šírenie má dopad i na osobnosti svetového šoubiznisu. Medzi nimi aj na tehotnú Katy Perry (35) a jej partnera Orlanda Blooma (43)...

Len pred niekoľkými dňami sa pritom na verejnosť dostala úžasná správa. Speváčka prostredníctvom svojho nového klipu k piesni Never Worn White oznámila, že sa s Orlandom stanú rodičmi. V závere videa totiž ukázala tehotenské bruško, neskôr potvrdila, že nejde o žiadny marketing a je naozaj v očakávaní. Uviedla aj to, že dieťatko sa má narodiť v lete, no i napriek tejto radostnej novinke aktuálne musia riešiť problémy súvisiace s koronavírusom. 

Galéria: Katy Perry a Orlando Bloom
Dvojica totižto svoju lásku chcela spečtiť aj na papieri. Svetové hviezdy si mali "áno" povedať v Japonsku, sobáš chceli stihnúť ešte predtým, ako sa narodí ich prvé spoločné dieťatko. Tieto plány, žiaľ, nevyšli. Blízka osoba snúbencov pre magazín E! prezradila, že svadba sa opäť presúva na neurčito. 

Tehotenstvo Katy Perry sa prevalilo vďaka jej najnovšiemu videoklipu.
Zobraziť galériu (4)
Tehotenstvo Katy Perry sa prevalilo vďaka jej najnovšiemu videoklipu.  (Zdroj: youtube.com)

Speváčka sa mala onedlho vydávať, kvôli koronavírusu však svadbu presunula.
Zobraziť galériu (4)
Speváčka sa mala onedlho vydávať, kvôli koronavírusu však svadbu presunula.  (Zdroj: youtube.com)

„Svadbu v Japonsku naplánovali na leto, lenže kvôli epidémii ju budú musieť odložiť. Teraz sledujú, ako sa situácia bude vyvíjať,” prezradil jeden zdroj z okolia páru, druhý túto informáciu potvrdil s tým, že Orlando a Katy uvažujú, že pokiaľ nebudú môcť vycestovať do Ázie, obrad sa bude konať v USA.

Viac o téme: Katy PerryOrlando Bloom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu