Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Panika tehotnej Katy Perry: Bola v rovnakom hoteli ako pozitívny Tom Hanks... Takto sa chránila na letisku!

Katy Perry Zobraziť galériu (4)
Katy Perry (Zdroj: Instagram KP)

SYDNEY - Speváčka Katy Perry (35) len nedávno oznámila, že je tehotná, napriek tomu sa vybrala do ďalekej Austrálie. Tam sa ubytovala v rovnakom hoteli, v akom trávil pár dní pred ňou čas Tom Hanks (63). Keď oznámil, že ho pozitívne otestovali na koronavírus, speváčka sa zamkla na svojej izbe a na druhý deň okamžite odcestovala...

Keď Tom Hanks oznámil, že má koronavírus, spozorneli aj zamestnanci hotela, v ktorom trávil čas len pár dní predtým. V čase jeho vyhlásenia tam už bola ubytovaná aj speváčka Katy Perry, ktorá je aktuálne tehotná. Okamžite sa preto zamkla na izbe a objednala si letenku domov. 

Podľa Daily Mail strávila 24 hodín v dobrovoľnej karanténe a potom sa urýchlene vybrala na letisko. Tam dorazila pohodlne oblečená a poriadne zamaskovaná. Odkedy je však tehotná, jej poznávacím znamením je aj veľký vankúš, ktorý so sebou nosí na letiskách. Tentoraz si ním ale nezakrývala len bruško, ale snažila sa mať ním pokryté aj ústa, kým sa presúvala medzi ľuďmi. 

Panika tehotnej Katy Perry:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Galéria: Katy Perry a Orlando Bloom

Speváčka podľa všetkého zamierila domov do USA za svojím snúbencom Orlandom Bloomom. Ten trávil posledné mesiace u našich českých susedov, kde nakrúcal seriál. 

Viac o téme: Katy PerryTom Hanks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu