Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Twiinska po návrate z Talianska pod paľbou kritiky: Koronavírus útočí a ona chodí kade-tade... Ostrá reakcia speváčky!

Veronika Nízlová Zobraziť galériu (4)
Veronika Nízlová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Len pred pár dňami sme informovali o tom, že otec dvojičiek Nízlových musí ísť kvôli rodinnému pobytu v Neapole do domácej karantény. Dnes sme sa však dozvedeli, že toto nariadenie už síce neplatí, no rodina aj napriek tomu v poslednom období musí počúvať nepríjemné reakcie obyvateľov Slovenska. Taliansko sa totiž považuje za európske ohnisko nákazy, no a Nízlovci tam kvôli čerstvej mamičke Daniele (33) strávili niekoľko dní. Najhoršie odkazy si aktuálne odnáša jej sestra Veronika...

Speváčka sa z Neapolu vrátila len pre niekoľkými dňami a keďže nemá žiadne zdravotné komplikácie, naďalej sa pohybuje medzi ľuďmi. To sa však niektorým Slovákom vôbec nepozdáva. „Ako môže byť taká nezodpovedná. V Taliansku majú najviac prípadov a ona si po prílete chodí kade-tade akoby nič. Naozaj by sa mala aspoň na pár dní zavrieť a odsledovať, či je v poriadku,” znie len jedna z rozčúlených reakcií našich čitateľov po tom, čo sexi speváčka uverejnila niekoľko záberov zo zábavy s priateľmi. 

Galéria: Twiins - Daniela a Veronika Nízlové
My sme kontaktovali aj samotnú Veroniku, aby sa k celej situácii vyjadrila „Ľudia sa zbláznili. Preboha, nič mi nie je, som absolútne zdravá, nemám ani len nádchu,” reagovala brunetka, ktorá má už podobných poznámok plné zuby.

Slováci po prvom potvrdenom prípade začali panikáriť viac ako kedykoľvek predtým a z ich útokov na lekárne a supermarkety to vyzerá tak, akoby sa na Slovensko rútila hotová apokalypsa. Pri nákupe rúšok a trvanlivých potravín pritom zabúdajú na základné veci - hygienu, vitamíny a posilňovanie imunity. 

Veronika Nízlová má zbytočnej paniky okolo koronavírusu už naozaj plné zuby.
Zobraziť galériu (4)
Veronika Nízlová má zbytočnej paniky okolo koronavírusu už naozaj plné zuby.  (Zdroj: Jan Zemiar)

„Ja už nemám slov, v Taliansku je omnoho viac infikovaných ľudí a verejnosť sa tam správa omnoho kultivovanejšie. Najmä bez prehnanej paniky, ktorá to všetko zhoršuje,” myslí si Veronika, ktorá pred pár dňami priletela z Neapolu. „A hlavne, časti Talianska, kde sme boli my, sa toto dotklo minimálne. Máme tu vírus, ktorý ma na svedomí omnoho menej obetí ako bežná chrípka. Ľudia sa z toho dokážu vyliečiť. Tak teraz čo, má sa zastaviť život? Ľudia by sa mali trošku zamyslieť a naozaj pracovať najmä na vlastne hygiene,” odkazuje Twiinska, ktorá sa cíti byť zdravotne úplne fit, no dodala, že pokiaľ by pociťovala akýkoľvek náznak zdravotných problémov, už dávno by kontaktovala lekára. 

Viac o téme: Veronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu