Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexi Twiinska konečne ukázala dcérku v plnej kráse: Lobotka jej spieval a... To je ale rozkošný anjelik!

Stano Lobotka a Daniela Nízlová konečne ukázali svoju princeznú. Zobraziť galériu (5)
Stano Lobotka a Daniela Nízlová konečne ukázali svoju princeznú. (Zdroj: Instagram DN)

NEAPOL - Daniela Nízlová (33) zo speváckeho dua TWiiNS a futbalista Stano Lobotka (25) sa pred dvomi mesiacmi stali hrdými rodičmi malého dievčatka. Tvár svojho anjelika Lindušky doposiaľ chránili a na fotografiách ju prekrývali srdiečkami, smajlíkmi či jej tvár ani nefotili. Malú princeznú však konečne ukázali!

Pre mnohých bolo prekvapením, keď sa talentovaný futbalista Stano Lobotka dal dokopy s o takmer deväť rokov staršou Danielou Nízlovou. Ešte väčším prekvapením však bolo, keď dvojica oznámila, že spolu čakajú bábätko. Dievčatko prišlo na svet pred dvomi mesiacmi a vybrali mu meno Linda.

Galéria: Daniela Nízlová a Stano Lobotka

Doposiaľ svojho malého anjelika statočne ukrývali. Buď tvár maličkej na snímkach zakrývali sami, alebo jej cez roztomilý ksichtík dali srdiečko či smajlíka. Tomu je však koniec. Mladý pár konečne odtajnil, ako ich dcérka vyzerá a je naozaj rozkošná. Najprv ju ukázali v roztomilom videu, kde jej Stano spieva a snaží sa ju zabaviť, neskôr Daniela pridala záber s dedkom.

„Linduška na fotke s tatalkom. Chýbajú nám najbližší a poriadne. Už týždeň bačujeme sami, rodinka je doma na SK, situácia v Taliansku je naozaj vážna a preto vás prosím, ostaňte doma, dbajte na hygienu, noste rúšky, konečne si doprajte oddych a zahrajte si napr. karty a nalejte si vínko," napísala k záberu svojej dcérky, čím dala najavo nielen to, že im chýba rodina, ktorá je na Slovensku.

Daniela Nízlová odtajnila tváričku svojho anjelika.
Zobraziť galériu (5)
Daniela Nízlová odtajnila tváričku svojho anjelika.  (Zdroj: Instagram D.N.)

Stano Lobotka spieva svojej dcérke

Viac o téme: Daniela NízlováStano Lobotka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu