Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Markizácki diváci nechápali, čo sa deje: Brutálne ich naštvali.... TOTO vážne?!

Markizácki diváci nechápali rozhodnutie poroty. Zobraziť galériu (5)
Markizácki diváci nechápali rozhodnutie poroty. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Tak tí im to teda nedarovali! Za sebou máme ďalšie kolo kastingov Superstar 2020 a s ním aj spevákov, ktorých porota posunula do ďalšieho kola, no aj mnoho nešťastníkov, čo neuspeli. Vášne rozprúdilo jedno z dievčat patriacich do tej druhej skupiny. A diváci sa pýtajú - ako ste to mohli urobiť?

Keď sa pred kamerou ukázala 22-ročná Melisa, mnohí by si povedali, že je iba ďalšou sexi bábikou, ktorá sa do šou prišla zviditeľniť. Opak však bol pravdou. Mladá mamička nastúpila pred porotu a svojou interpretáciou piesne od Christiny Aguilery mnohým vyrazila dych. Na postup jej to však, prekvapivo, nestačilo. Hoci jej Leoš Mareš a Monika Bagárová dali svoje áno, tretí hlas sa jej získať nepodarilo. 

Galéria: SuperStar má za sebou ďalšie kolo kastingov
Takéto situácie sú v šou pomerne bežné, no tmavovlasá kráska si podľa väčšiny divákov účasť v divadle naozaj zaslúžila - na rozdiel od mnohých ďalších, ktorých ukázali v nasledujúcom krátkom zostrihu. A presne to divákov poriadne rozčúlilo a doslova sa búrili. „Poniektorí spievajú hrozne, nemajú žiadny rytmus, nič a idú ďalej,” nechápala Simona, ktorej komentár "lajkla" viac ako stovka ľudí. 

Melisin vyhadzov zo súťaže divákov poriadne pobúril.
Zobraziť galériu (5)
Melisin vyhadzov zo súťaže divákov poriadne pobúril.  (Zdroj: Instagram Tv Markíza)

Melisa si podľa fanúšikov Superstar postup zaslúžila.
Zobraziť galériu (5)
Melisa si podľa fanúšikov Superstar postup zaslúžila.  (Zdroj: Instagram Tv Markíza)

„Pustili ďalej omnoho horších,” „Dobrých spevákov pošlú domov a takých, čo spievajú hrozne, posúvajú ďalej,” či  „Nechápem porotu, dobrých nepustia, horším šancu dajú,” hnevali sa niekoľkí ďalší fanúšikovia Superstar, podľa ktorých Melisa mala na to, aby si zaspievala aj v ďalšom kole a radi by si ju vypočuli znova. Otázkou je aj to, ako bola v tom momente naplnená kapacita postupov do divadla, keďže epizódy nie sú zostrihané chronologicky. 

Viac o téme: Superstar 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu