Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

SUPERSTAR Súťažiaca takmer ukázala zadok, ďalší účastník opäť vytočil Bagárovú a naložil Haberovi!

Jedna súťažiaca skoro spadla, druhý vytočil Bagárovú. Zobraziť galériu (12)
Jedna súťažiaca skoro spadla, druhý vytočil Bagárovú. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Ďalšie kolo speváckych kastingov Superstar má svojich postupujúcich i tých, ktorí to šťastie nemali a odišli so zápornou odpoveďou. Trikrát áno napokon získala tmavovlasá Kristína, ktorá pri odchode porotcom takmer ukázala zadok, a to za pomoci svojho priateľa. Ďalší z účastníkov zasa vytočil Moniku Bagárovú a Paľa Haberu nazval trápnym.

Kristina prišla do súťaže s tým, že spev doslova miluje a pred porotu sa postavila so skladbou Boky jako skříň od Ewy Farny. Hoci slovenské osadenstvo ju ďalej poslať nechcelo, česká strana jej dala trikrát áno.

Tmavovláska bola nadšená a napokon požiadala ešte Moniku Bagárovú o podpis. Z dvoch malých schodíkov však „nevedela“ zliezť, a tak ju z nich zložil jej priateľ. Pritom jej však potiahol sukňu a Kika takmer ukázala porote zadok.

Kristína zaspievala pieseň od Ewy Farny Boky jako skříň.
Zobraziť galériu (12)
Kristína zaspievala pieseň od Ewy Farny Boky jako skříň.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

To však nie je všetko. Pri odchode bola taká rozladená, že zakopla o reproduktor a skoro sa vysypala na zem! „Fakt každému to hovoríme pozor, lebo všetci majú namierené cez tú čiernu plochu a vôbec nevidno, že to tam je,“ zhodnotil po jej odchode Habera. „Pamätáš si tú situáciu, keď Paľo povedal pozor! a ja som si hovorila, prečo jej to hovoríš?“ prekvapila svojou škodoradosťou Monika Bagárová, keď už bola Kristína mimo dosahu, aby ju počula. 

Kristína pri odchode zakopla o reprák.
Zobraziť galériu (12)
Kristína pri odchode zakopla o reprák.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Potom, čo nedávno Moniku Bagárovú vytočil arogantný raper, tentokrát ju naštval chalan, ktorý na prvý pohľad vyzeral celkom milo a skromne. František pracujúci ako operátor výroby prišiel, zaspieval, no porota sa na jeho adresu vyjadrila, že sa uzavrel do seba.

Snažili sa mu poradiť, no na všetko mal odpoveď a to prišlo pätici profíkov neprirodzené a nepokorné. Napokon mladý Čech zahlásil: „Ja zas nepotrebujem byť kretén, ktorý tu jančí.“ A to poriadne vytočilo brunetku. „Extrémne mi vadí tvoja chytrosť. Strašne si nesympatický. Už radšej choď. Prosím. Ahoj!“ poslala Františka preč Bagárová.

František svojou chytrosťou vytočil Moniku Bagárovú.
Zobraziť galériu (12)
František svojou chytrosťou vytočil Moniku Bagárovú.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Pocit rozhorčenia však ostal aj po jeho odchode. „Ja sa ho snažím akoby trochu podržať a ja nie som ten, aby som tu... A čo? Iní spievajú a musia skákať?“ rozčuľovala sa Monika a Paľa potešilo, že tento účastník nepostúpil. A síce nie na priamo, ale František si kopol aj do ostrieľaného kata. „Proste som nečakal, že to bude tak prísne. Niekedy je to zbytočné a tí porotcovia preháňajú. A neviem, na čo sa ten Habera hrá, ale už je to trápne,“ vyjadril sa nepostupujúci.

Monika Bagárová sa snažila Františka zastať, no svojím správaním jej liezol na nervy.
Zobraziť galériu (12)
Monika Bagárová sa snažila Františka zastať, no svojím správaním jej liezol na nervy.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: SuperstarPaľo HaberaMonika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu