Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Obrovský šok pre Rozborila: Vilo len ťažko hľadal slová... TOTO je dôvod!

Vilo Rozboril ťažko hľadal slová. Zobraziť galériu (5)
Vilo Rozboril ťažko hľadal slová. (Zdroj: Facebook V.Ř.)

BRATISLAVA – Tak tomu sa povie šok! Moderátor Vilo Rozboril (53), ktorého diváci poznajú najmä vďaka tomu, že pomáha ľuďom, dnes oslavuje narodeniny. A práve pri tejto príležitosti si pre neho niekdajší účinkujúci z relácie V siedmom nebi pripravili poriadne prekvapenie. Ostrieľaný profík len ťažko hľadal slová!

Deň pred sviatkom všetkých zamilovaných oslavuje svoje narodeniny Vilo Rozboril. Ten má na svojom konte už niekoľko úspešných podaní pomocnej ruky tým, ktorí to skutočne potrebujú. Vďaka relácii V siedmom nebi sa zlepšil život mnohým osudom ťažko skúšaným ľuďom. Či už ich postretli zdravotné problémy, smrť blízkeho alebo sa stali obeťou vyčíňania prírody. A oni nezabúdajú.

Galéria: Vilo Rozboril, moderátor obľúbenej relácie V siedmom nebi
Vila Rozborila poriadne prekvapili.
Zobraziť galériu (5)
Vila Rozborila poriadne prekvapili.  (Zdroj: Facebook V.Ř.)

Nezabúdajú na toho, kto im pomohol a vďaka komu dostali opäť nádej. Preto sa účinkujúci z príbehov rozhodli poďakovať moderátorovi relácie po svojom. V utorok pred jeho narodeninami sa totiž nakrúcala ďalšia epizóda a práve vtedy sa rozhodli Vila Rozborila prekvapiť. Ostrieľaný moderátor ťažko hľadal slová a skutočne ho to dojalo. „Ja som úplne dojatý, že tí ľudia na to myslia. To nie, že som dostal len túto tortu od účinkujúcich z príbehov V siedmom nebi, ja som dnes dostal tri torty,“ vyjadril sa Vilo.

Z gesta účinkujúcich bol veľmi milo prekvapený a potešilo ho, že si na neho takto spomenuli. „Zrejme si to našli na internete, tak mi doniesli torty. Ponúkol som kolegov, ktorí si ich rozkrájali a tú s mojou podobizňou, som si povedal, že donesiem domov aj manželke ukázať. Aby sme si aj my trošku osladili život. Teším sa, že ma takto prekvapili,“ povedal s úsmevom oslávenec.

Na narodeniny Vila Rozborila si spomenuli účinkujúci z relácie a priniesli mu na nakrúcanie hneď 3 torty.
Zobraziť galériu (5)
Na narodeniny Vila Rozborila si spomenuli účinkujúci z relácie a priniesli mu na nakrúcanie hneď 3 torty.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu