Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

EXKLUZÍVNE: PRVÉ FOTO po prevalení tehotenstva Judínyovej (49): Wau, pozrite na to bruško!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová (Zdroj: Vladko Benko jr. )

BRATISLAVA - Len v pondelok večer na verejnosť vyšla správa, že markizáčka Erika Judínyová (49) sa pred päťdesiatkou stane prvýkrát mamou. Tento obrovský zázrak spôsobil hotový boom a, samozrejme, všetci začali riešiť to, ako vyzerala v poslednej odvysielanej Smotánke, ktorá sa nejaký čas predtáča, a či už na nej boli vidieť jasné náznaky tehotenstva. A veru aj boli, no my máme niečo ešte lepšie. Takto moderátorka naozaj vyzerá dnes!

Nášmu fotografovi sa Eriku podarilo zachytiť, keď v utorok tesne po 17:00 odchádzala zo svojej domovskej televízie v Záhorskej bystrici. Hoci na sebe mala voľný svetlý kabát, v momente, kedy si rukami obopla pás, bolo jej bruško oveľa jasnejšie viditeľné ako na záberoch z poslednej Smotánky. Na Judínyovej je už teda tehotenstvo naozaj badateľné a je teda celkom otázne, ako sa so svojimi vykúkajúcimi krivkami popasuje pred kamerami.

Galéria: Erika Judínyová sa už čoskoro stane mamičkou.

Viac FOTO tehotnej Eriky nájdete v našej galérii!

Erika Judínyová by aktuálne mala byť v šiestom mesiaci tehotenstva.
Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová by aktuálne mala byť v šiestom mesiaci tehotenstva.  (Zdroj: Vladko Benko jr. )

EXKLUZÍVNE: PRVÉ FOTO po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vladko Benko jr. )

Mimochodom, čo sa Smotánky týka, dnes sme už priniesli informáciu, ako to s reláciou bude vyzerať počas materskej dovolenky populárnej moderátorky. „Erika má našu plnú podporu a v pracovných záležitostiach jej vyjdeme maximálne v ústrety. Najúspešnejšia šoubiznisová relácia Smotánka sa bude vysielať podľa plánu. Erika v nej bude figurovať dovtedy, pokiaľ jej to jej stav bude umožňovať. V čase Erikinej neprítomnosti televízia zabezpečí realizáciu Smotánky v inom režime,” povedala v utorok pre Topky PR manažérka Adriana Podobová, to, či dokedy Erika bude moderovať, však zatiaľ zrejmé nie je. 

 

Viac o téme: Erika Judínyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu