Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zmeny v markizáckej Smotánke: Nahradí tehotnú Judínyovú TÁTO kráska?

Eriku Judínyovú čoskoro vystrieda nová tvár. Zobraziť galériu (4)
Eriku Judínyovú čoskoro vystrieda nová tvár.

BRATISLAVA - Odkedy stálica televízie Markíza Erika Judínyová (49) potvrdila informácie o svojom tehotenstve, rozbehli sa dohady o tom, čo sa stane ďalej s obľúbenou šoubizovou reláciou Smotánka. Kto bude náhradou ostrieľanej moderátorky?

Nie je žiadnym tajomstvom, že Erika Judínyová je súčasťou relácie Smotánka už od jej začiatkov, keď pracovala ako redaktorka. Neskôr si síce dala pauzu, no od roku 2005 prebrala moderátorské žezlo po odchádzajúcej Lucii Hablovičovej. Okrem moderovania Erika dohliada aj na vznik celej relácie ako dramaturgička a režisérka.

Galéria: Mária Zelinová

Po dlhých 15 rokoch, keď boli diváci zvyknutí vídať na obrazovke práve Erikinu tvár, oznámila radostnú novinku, že s manželom Štefanom Skrúcaným (59) sa o pár mesiacov stanú rodičmi. Ihneď sa tak začalo špekulovať o tom, kto na moderátorskej stoličke multifunkčnú blondínku nahradí.

Erika Judínyová je moderátorkou Smotánky už 15 rokov.
Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová je moderátorkou Smotánky už 15 rokov.

Prvé informácie hovoria o tom, že novou tvárou Smotánky by mala byť Mária Zelinová (30). Bývalá finalistka súťaže Miss Slovensko má bohaté moderátorské skúsenosti z televízie i rádia a momentálne v markizáckej relácii pôsobí, rovnako ako kedysi Erika, ako redaktorka. O plánovaných zmenách však vraj zatiaľ nepočula. „Doteraz som robila redaktorku a o žiadnych zmenách neviem,” povedala pre Topky Zelinová. Či by prípadnú ponuku zobrala, komentovať nechcela.

Mária Zelinová má momentálne v Smotánke úlohu redaktorky.
Zobraziť galériu (4)
Mária Zelinová má momentálne v Smotánke úlohu redaktorky.  (Zdroj: Jan Zemiar)

S otázkou sme teda oslovili aj samotnú Markízu. „Eriku Judínyovú si veľmi vážime a v aktuálnej sezóne neplánujeme za ňu náhradu. Ako bude Smotánka vyzerať v budúcnosti, to bude predmetom ďalších interných diskusií aj s Erikou a jej možností v danom čase. Všetky mená, ktoré sa v tejto súvislosti objavujú a aj objavia, sú neaktuálne, a sú čistou špekuláciou bez opory v realite,” uviedla PR manažérka Adriana Podobová.

Erika Judínyová už tehotenské bruško neskrýva a čoskoro sa poberie na materskú dovolenku.
Zobraziť galériu (4)
Erika Judínyová už tehotenské bruško neskrýva a čoskoro sa poberie na materskú dovolenku.  (Zdroj: Vladko Benko jr. )

Už teraz je isté, že Judínyová nastavila pomyselnú latku vysoko a jej nasledovníčka sa bude musieť poriadne obracať. Na to, s kým sa nakoniec televízia dohodne, si však budeme musieť ešte nejaký čas počkať.

Viac o téme: Erika JudínyováMária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu