Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Krst speváčky Ronie: Erotika, slzy a... Kolegyne neprišli!

Ronie Zobraziť galériu (12)
Ronie (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Svoje debutové EP Domino včera predstavila talentovaná slovenská speváčka Ronie. Krst prebehol v komornej atmosfére, no o zaujímavé momenty rozhodne nebola núdza. Najskôr padali horúce bozky, neskôr prišiel na rad plač.

CD-čko, na ktoré sa dostalo sedem skladieb, prišlo pokrstiť až 6 blízkych priateľov speváčky. Medzi nimi nechýbali napríklad raperi Adis či Majk Spirit, ktorí na piesňach taktiež spolupracovali. Do rapu sa v jednej zo skladieb pustila aj Dominika Mirgová. Speváčka na pódiu prízvukovala, že medzi ňou a Ronie či inými speváčkami nepanuje v žiadnom prípade rivalita, ako by si mnohí mysleli, a neskôr sa to pokúsila dokázať poriadne odvážnym spôsobom.

Ronie a Dominika Mirgová priamo na pódiu predviedli horúci bozk.
Zobraziť galériu (12)
Ronie a Dominika Mirgová priamo na pódiu predviedli horúci bozk.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Brunetku totiž vyzvala k bozku, ktorý vyzeral poriadne horúco. Senzáciu však nečakajte. Dievčatá majú síce k sebe veľmi blízko, no v tomto prípade ide len o vrúcne priateľstvo.

Ronie a Dominika Mirgová sú blízke priateľky.
Zobraziť galériu (12)
Ronie a Dominika Mirgová sú blízke priateľky.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Ďalším prekvapením večera bola Lucia Lula Gachulincová, ktorá sa ocitla v úlohe moderátorky. Moderátor, s ktorým totiž na večer počítali, musel na poslednú chvíľu odmietnuť a Lula sa kamarátke rozhodla pomôcť. Exfarmárka však vedela, do čoho ide a na pódiu bola doslova ako ryba vo vode a s nenúteným humorom zvládla svoju úlohu bravúrne.

Post moderátorky na poslednú chvíľu zastala exfarmárka Lucia Gachulincová.
Zobraziť galériu (12)
Post moderátorky na poslednú chvíľu zastala exfarmárka Lucia Gachulincová.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Počas samotného krstu však úsmevy vystriedali slzy. Mohli za to emócie a milé slová, ktoré rozcítili samotnú Ronie. Tá nezabudla poďakovať všetkým, čo sa na produkcii podieľali, ale úprimné slová venovala aj svojim rodičom. Ronie si v minulosti preskákala problémami s alkoholom či psychickými ťažkosťami, a práve rodičia jej boli obrovskou oporou.

Rodičia boli Ronie veľkou oporou počas ťažkého obdobia.
Zobraziť galériu (12)
Rodičia boli Ronie veľkou oporou počas ťažkého obdobia.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Kto však na krste chýbal, boli speváčkine exkolegyne z dievčenskej formácie Forsomeone. Ronie sa netají tým, že s dievčatami po rozpade skupiny na nejaký čas prerušila kontakt, dnes však spolu vychádzajú dobre. Keďže ale brunetka chcela byť v tento večer obklopená iba tými najbližšími, bývalé kolegyne sa na zoznam hostí nedostali.

Viac o téme: Ronie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu