Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenská speváčka pred Vianocami v smútku: Okradli ju zlodeji!

Speváčka Ronie sa krátko pred Vianocami stala obeťou zlodejov. Zobraziť galériu (4)
Speváčka Ronie sa krátko pred Vianocami stala obeťou zlodejov. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Sociálne siete patria dnes k tak silným platformám, že sú pre známe tváre podstatným pracovným nástrojom. Niet preto divu, že sú ich profily pre hackerov zaujímavé. O ten svoj krátko pred Vianocami prišla aj známa slovenská speváčka Veronika Adamičková (25) alias Ronie. Teraz sa ho snaží získať späť!

O tom, že sa stala obeťou zlodejov, informovala prostredníctvom svojich známych kamarátov na sociálnej sieti Instagram. A pre účel informovania svojich fanúšikov si vytvorila nový dočasný profil. „Neuveríte, ukradli mi účet. Áno, som to ja. Takže nevadí, nejako to rozbehneme znovu. Verím, že si ma nájdete tí, ktorí ste ma chceli sledovať, takže toto je môj nový účet,“ prihovorila sa priaznivcom.

Zároveň rozposlala hromadnú správu všetkým svojim kontaktom s prosbou, či by zazdieľali jej nový profil. Informáciu o speváčkinom ukradnutom Instagrame tak zdieľalo veľké množstvo známych Slovákov. „Ten druhý sa zatiaľ snažíme získať od Instagram supportu, ktorý má toho veľa a nekomunikuje, ale stále je možnosť, že ho získame naspäť,“ dúfa umelkyňa.

„Ak chcete, zatiaľ ma sledujte tu a budem vás informovať ďalej, ako sa nám darí s tým starým hacknutým Instagram účtom, ktorý mi je veľmi ľúto, že nemám, lebo som tam mala veľa spomienok, ale verím tomu, že aj tu si vytvoríme nejaké pekné spolu,“ dodala Ronie, ktorá zrejme dúfala, že sviatky strávi inak, ako riešením svojho ukradnutého účtu. 

Speváčka Ronie - ukradnutý profil (Zdroj: Instagram Ronie_Moon)

Viac o téme: Veronika Ronie Adamičková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu