Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Najskôr nádor a teraz... Hviezda seriálu Za sklom opäť skončila v nemocnici!

Jiří Bartoška opäť skončil v nemocnici. Zobraziť galériu (4)
Jiří Bartoška opäť skončil v nemocnici. (Zdroj: TV JOJ)

PRAHA - Českého herca Jiřího Bartošku (72) opäť trápi zdravie. Hviezdu seriálu Za sklom museli hospitalizovať vo Fakultnej nemocnici v pražskom Motole. Herec pred niekoľkými rokmi bojoval s rakovinou lymfatických uzlín. Teraz ho však prekvapilo niečo iné.

Prezidenta medzinárodného filmového festivalu v Karlových Varoch potrápili urologické problémy. Kvôli nim strávil na nemocničnom lôžku až niekoľko dní. „Pán Bartoška tu bol, ale už ho prepustili,” potvrdil pre český portál Blesk zdroj z nemocnice. Samotný herec sa však ku svojmu zdravotnému stavu nevyjadril.

Jiřího Bartošku potrápili zdravotné problémy.
Zobraziť galériu (4)
Jiřího Bartošku potrápili zdravotné problémy.  (Zdroj: česká televize)

Nemocnicu v Motole pritom nenavštívil prvýkrát. Pred viac než štyrmi rokmi mu práve tu diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlín. Ochorenie bolo, našťastie, v rannom štádiu a Bartoška si po niekoľkomesačnej liečbe mohol vydýchnuť.

„Pre mňa to bola úplne neznáma situácia. Ja som totiž aj napriek svojim zdravotným hriechom nikdy maród nebol. On sa ale z rakoviny robí až príliš veľký strašiak. Je to síce vážna choroba, ale žiadne mystérium. A čím viac na ňu myslíte, tým horšie. Keď sa ju , naopak, snažíte ignorovať, môže sa uraziť a ísť preč,” poznamenal vtedy svojsky pre spomínaný portál. Ako to už však pri onkologických pacientoch býva, odvtedy pravidelne navštevuje lekárov, aby prípadnému návratu choroby zabránil.

Jiří Bartoška už čoskoro zahviezdi aj v slovenskom filme Šťastná nový rok.
Zobraziť galériu (4)
Jiří Bartoška už čoskoro zahviezdi aj v slovenskom filme Šťastná nový rok.  (Zdroj: Instagram A.B.)

Jiří Bartoška je obľúbený aj na Slovensku. V megaúspešnom seriáli Za sklom si zahral mafiánskeho podnikateľa a čoskoro sa do kín dostane aj zimnej novinke - filme Šťastný nový rok, kde si zahrá napríklad s Emíliou Vášáryovou, Táňou Pauhofovou či Gabrielou Marcinkovou.

Viac o téme: Jiří Bartoška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu