Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Spor Bičana s exmanželkou vrcholí: Zasiahol exekútor!

Andrej Bičan s bývalou manželkou Editou Zobraziť galériu (4)
Andrej Bičan s bývalou manželkou Editou

BRATISLAVA - Aj napriek tomu, že rozvedení sú už od minulého roka, vojna medzi nimi stále pokračuje. Reč je o Andrejovi Bičanovi (44) a jeho ex Edite (42), ktorá je matkou dvoch detí známeho moderátora. Spor bývalých manželov najnovšie dosiahol až také rozmery, že Bičanovi musel siahnuť na peniaze exekútor.

Dôvodom sporu sa stalo výživné na deti. Súd sa síce priklonil na stranu Bičana, ktorý požadoval striedavú starostlivosť, no zároveň mu určil povinnosť platiť na ne výživné. To moderátor odmietol a do ich šarvátky nakoniec musel zasiahnuť exekútor, o čom najnovšie informoval Nový čas.

Andrej sa totiž vyjadril, že odmieta dotovať bývalú manželku a jej podnikanie, z čoho zjavné, že má za to, že by peniaze nepoputovali na potreby ich dvoch dcér. „V žiadnom prípade nebudem financovať podnikanie svojej exmanželky a prípadne jej plastické operácie. Deťom zabezpečujem všetko. Dôvod platiť matke do rúk nevidím,” povedal pred časom pre spomínaný denník s tým, že by svojim potomkom dal aj to posledné, čo má. 

Spokojná rodinka Bičanovcov je už minulosťou. Bývalí manželia sa rozviedli a deti sú v striedavej starostlivosti.
Zobraziť galériu (4)
Spokojná rodinka Bičanovcov je už minulosťou. Bývalí manželia sa rozviedli a deti sú v striedavej starostlivosti.

Andrej Bičan s aktuálnou priateľkou Michaelou (24)
Zobraziť galériu (4)
Andrej Bičan s aktuálnou priateľkou Michaelou (24)  (Zdroj: Jan Zemiar)

Jeho búrenie sa voči súdnemu rozhodnutiu však napokon nemalo žiadny zmysel. Do sporu sa aktuálne zapojil exekútor, a tak sa predsa len nejaké tie peniaze k Edite začali dostávať. „Exekútor po deviatich mesiacoch čakania vymohol časť výživného,” uviedla pre Nový čas moderátorova exmanželka. 

Viac o téme: Andrej Bičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu