Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nový vzťah v našom šoubiznise: Česká herečka a slovenský raper tvoria pár!

V našom šoubiznise je nový pár. Zobraziť galériu (9)
V našom šoubiznise je nový pár. (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA/BRATISLAVA - Náš šoubiznis má nový párik! Česká herečka Anna Kadeřávková (22) sa čoskoro slovenským divákom predstaví v pripravovanom slovenskom filme Šťastný nový rok, v ktorom si zahrala milenku Mareka Majeského (47). A práve pri natáčaní tejto novinky sa zrejme spoznala so svojím novým priateľom. Má ním byť totiž slovenský raper Ján Strapec alias Strapo (29).

Mladá blondínka sa v týchto dňoch začala na svojom Instagrame chváliť novým priateľom. No hoci fotky s neznámym mužom každým dňom pribúdajú, jeho tvár doposiaľ zostáva záhadou. Najprv totiž Anna zverejnila záber, na ktorom vidno len nohy muža ležiaceho na posteli a ani ďalšia zamilovaná fotka neodhalila viac. 

Fanúšikovia českej herečky však identitu jej nového priateľa odhalili takmer hneď. Pod záberom zo spálne sa totiž začali hromadiť komentáre, v ktorých majú ľudia jasno - ide o slovenského rapera Jána Strapca, v hip-hopovom svete známeho pod prezývkou Strapo.

Tomu, že je to naozaj tak, nahráva hneď niekoľko faktov. Obaja totiž spolupracovali na novom slovenskom filme s názvom Šťastný nový rok, takže práve pri jeho výrobe sa mohli zblížiť. Navyše Anna sa v týchto dňoch chváli zábermi z dovolenky v Egypte a raper tiež zverejnil video z pláže. 

A slovenská speváčka Martina Tina Kmeťová, ktorá so Strapom neraz spolupracovala, napísala pod jednu z herečkiných fotiek strohé, no jasné: „JANO!“ Nepriamo tak potvrdila to, čo si už aj tak mnohí mysleli. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy dvojica svoju lásku prizná aj verejne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kus přítulnýho mořskýho ježka, jeho chlupatý koleno, můj happy face a jedna (velká) láska.

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Kadeřávková (@annakaderavkova),

Viac o téme: StrapoAnna Kadeřávková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu