Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Fú, tá je ale sexi: Markizáčka predviedla horúce pohyby a vymakané brucho!

Jana Slačková predviedla sexi pohyby v novom videoklipe. Zobraziť galériu (8)
Jana Slačková predviedla sexi pohyby v novom videoklipe. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Opäť ukázala svoje prednosti! Redaktorka a modelka Jana Slačková (23) má za sebou natáčanie videoklipu k horúcemu slovenskému hitu. A veru, je sa na čo pozerať. O sexi zábery mladej markizáčky totiž nie je núdza.

Mladá markizáčka v sebe skrýva hneď niekoľko talentov. Okrem práce v televízii sa pravidelne objavuje na prehliadkových mólach, vyskúšala si súboj o titul najkrajšej Slovenky a venuje sa aj tancu.

Práve ten predviedla v najnovšom videu. Ide o hudobný klip k novej piesni raperov Šortyho a ADissa, ktorý práve dostal zelenú. Hlavnú úlohu si v ňom strihla práve známa brunetka, a napriek tomu, že sa vo videu zvŕta okolo mopu či vysávača, je poriadne sexi.

Fú, tá je ale
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: youtube.com)

Fú, tá je ale
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: youtube.com)

Tanečnica, ktorá so svojou tanečnou skupinou v minulosti sprevádzala aj hviezdy svetového formátu, ako Robbie Williams či Jenifer Lopez, to aj tentokrát vo videu poriadne rozbalila a okrem vynikajúcich pohybov ukázala aj vyrysované bruško, ktoré by jej závidela nejedna žena.

Redaktorka a modelka nenecháva nič na náhodu a na svojej postave poctivo maká. Na sociálnej sieti sa s fanúšikmi dokonca delí nielen o krásne nastajlované fotky, ale aj o množstvo záberov práve z fitnes centra.

Fú, tá je ale
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram J.S.)

A úsilie sa jej v tomto prípade vypláca. Pohľad na tancujúcu krásku určite poteší nielen hudobných fanúšikov, ale možno inšpiruje aj tých, ktorí sa k pohybu zatiaľ neodhodlali.

 

Viac o téme: Janka Slačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu