Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Sexi markizáčka ako nevesta: Najprv panika zo zásnub a teraz... Po ročnej známosti vo svadobnom!

Krásna markizáčka vo svadobnom! Zobraziť galériu (9)
Krásna markizáčka vo svadobnom! (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Je z nej nádherná nevesta! Usmievavá markizáčka Janka Slačková (25) už vyše roka tvorí pár so sympatickým hokejistom Branislavom Rapáčom (26). Len nedávno padla reč na zásnuby, z ktorých, ako sama povedala, má bývalá účastníčka Miss Slovensko paniku. Teraz sa redaktora zo Záhorskej Bystrice obliekla do svadobného!

Ktorá žena netúži stať sa nevestou? Zrejme každá. A redaktorke z televízie Markíza sa to splnilo. Napriek tomu, že len nedávno vravela o panike zo zásnub: „My sme niekde v nákupnom centre alebo na dovolenke a on si zrazu začína kľakať, lebo vie, že ja som vtedy v panike,“ teraz sa pochválila fotkou vo svadobnom. Avšak áno zatiaľ nepovedala.

Janka Slačková vyzerá ako nevesta nádherne.
Zobraziť galériu (9)
Janka Slačková vyzerá ako nevesta nádherne.  (Zdroj: Instagram J.S./Alexandra Rymšinová)

Šlo totiž o fotenie vo svadobných šatách a Janka v nich vyzerala ako princezná. Mimoriadne jej to pristalo, čo ocenil a priznal aj jej priateľ Braňo Rapáč, s ktorým tvorí pár niečo vyše roka. Dokonca sa vyjadril, že presne takto si raz predstavuje svoju nevestu. A ako je to teda so svadobnými zvonmi u Janky v skutočnosti? „Takže stále je to v rovine robme si srandu, ale určite do budúcna niečo plánujeme,“ prezradila nám ešte koncom novembra. Nuž, uvidíme, kedy hokejový útočník pokľakne. Isté však je, že Janka ako nevesta je nádherná!

Uvidíme, kedy Braňo pred Janku pokľakne so zásadnou otázkou.
Zobraziť galériu (9)
Uvidíme, kedy Braňo pred Janku pokľakne so zásadnou otázkou.  (Zdroj: Instagram B.R.)

Viac o téme: Jana Slačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu