Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Módne dni: Nikodýmova dcéra (14) ukázala podprsenku, krásna markizáčka sexi frajera hokejistu!

Emma Lea Nikodýmová a Janka Slačková na módnych dňoch Zobraziť galériu (39)
Emma Lea Nikodýmová a Janka Slačková na módnych dňoch (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Hlavné námestie metropoly Slovenska vo štvrtok večer žilo módou. Priestor v historickom centre mesta sa premenil na prehliadkové mólo a nielen slovenskí návrhári predviedli svoje trendy na leto 2019. V úlohe modelky sa ukázala aj dcéra moderátora Martina Nikodýma (48) Emma Lea, ktorá napriek svojmu veku predviedla odvážny model. Prehliadku na móle si užila aj markizáčka Janka Slačková (25), ktorú sprevádzal na akciu jej priateľ.

Bratislavské módne opäť predstavili novinky, ktoré sa budú nosiť toto leto. Svoju kolekciu predviedlo celkovo 13 návrhárov a diváci mali možnosť vidieť takmer 100 modelov na krásnych slečnách aj roztomilých detičkách, ktoré prehliadku otvárali.

Prehliadku otvárala detská módna šou.
Zobraziť galériu (39)
Prehliadku otvárala detská módna šou.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Opäť sa na mólo postavila aj dcéra Martina Nikodýma Emma Lea. Hoci má len štrnásť rokov, na prehliadkach predvádza odvážne modely. Kým počas jarných módnych dní sa ukázala v blúzke s obrovským výstrihom a bez podprsenky, tentoraz ju vystavila v priehľadnom tope všetkým na obdiv.

Emma Lea Nikodýmova rastie do krásy a už rozhodne nie je malým dievčatkom. Hoci má len 14 rokov divákom ukázala podprsenku.
Zobraziť galériu (39)
Emma Lea Nikodýmova rastie do krásy a už rozhodne nie je malým dievčatkom. Hoci má len 14 rokov divákom ukázala podprsenku.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Kým mladá a krásna Emma Lea ukázala, čo ukrýva bežne pod tričkom, markizáčka Janka Slačková sa pochválila sexi priateľom. Už nejaký ten piatok tvorí brunetka pár s hokejistom Branislavom Rapáčom, ktorý aktuálne hrá za Spišskú Novú Ves, no včera prišiel svoju lásku podporiť na prehliadku. Dvojica spolu veľmi na spoločenské akcie nechodí, no keď už, tak im to spolu mimoriadne pristane.

Janka Slačková prišla na after párty so sexi priateľom, hokejistom Branislavom Rapáčom.
Zobraziť galériu (39)
Janka Slačková prišla na after párty so sexi priateľom, hokejistom Branislavom Rapáčom.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Okrem týchto dvoch krások sa na móle premlelo niekoľko známych tvárí, ktoré sú doslova stálicami na móle. Prehliadku letných trendov si pozreli osobnosti z nášho šoubiznisu ako Silvia Šuvadová, Sisa Lelkes Sklovská s manželom a Paviel Bendler či slovenskí blogeri Zuzana Barková a Dušan Marko.

Práve Zuzka s Dušanom nám prezradili, čo ich najviac zaujalo. „Najviac sa mi páčili tie plavky, pretože si myslím, že boli fakt moderné a zo všetkých tých prehliadok mi to prišlo také najväčšie wow,“ povedal Dušan očarený plavkovou módou. Zuzku pre zmenu zaujali konkrétne šaty: „Mám jedny od Zlatice Hujbertovej vyhliadnuté. Také boho zlaté rozviate, tie by som brala hneď. Keby som sa išla vydávať, tak Janku Jurčenko určite oslovím, ale už som teda pätnásť rokov vydatá, tak už sa to asi nepodarí druhýkrát, a ešte sa mi páčila Zarina Šimkovič.“

Obľúbení fashion blogeri prezradili: TOTO sú naše top kúsky a... Nosia ich stále!

Pod taktovkou Márie Rehákovej tak Bratislavské módne dni opäť ukázali to naj na nadchádzajúcu sezónu, a to rovno pod holým nebom. Aké boli jej pocity z módnej šou aj to, ako myšlienka vznikla, nám prezradila v rozhovore. „Ja som veľmi spokojná, pretože táto módna prehliadka mi je srdcu najbližšia. I keď Bratislavské módne dni existujú už štrnásť rokov a táto módna prehliadka na Hlavnom námestí len sedem rokov, ale práve vznikla táto myšlienka taká, že dať to von a dať tú možnosť pre mnohých ľudí, aby to videli, lebo obyčajne to robíme v uzavretých priestoroch, kde je obmedzená kapacita,“ pochvaľuje si nápad Mária Reháková.

Riaditeľka módnej šou Mária Reháková: Na akcii dáma v opätkoch, vo voľnom čase TOTO!

Viac o téme: Jana SlačkováEmma Lea Nikodýmová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu