Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Herec Robo Jakab má veľké plány: Nejeden by mu závidel!

Robo Jakab Zobraziť galériu (6)
Robo Jakab (Zdroj: Instagram R.J.)

BRATISLAVA - Už niekoľko mesiacov je herec Robo Jakab (42) v chomúte. Za manželku si zobral o šestnásť rokov mladšiu hereckú kolegyňu Aničku Rakovskú (26), ktorá aktuálne hviezdi v markizáckych projektoch Kuchyňa a Oteckovia. Spoločne s ňou má tento člen Chalaňov veľké plány, ktoré by mu nejeden "bežný" smrteľník závidel!

Dlho nevedel nájsť tú pravú, a tak Robo Jakab skončil v chomúte až po štyridsiatke. V posledný augustový deň sa oženil s herečkou, rodáčkou z Prešova, Aničkou Rakovskou. Stihli spolu absolvovať svadobnú cestu v Rio de Janeiro a keďže je Robo veľký cestovateľ, aj jeho ďalšie plány sú odvážne.

Herec Robo Jakab prezradil svoje plány: Nejeden by mu závidel!
On už toho precestoval pomerne dosť a teraz má na cesty tú najlepšiu parťáčku, svoju manželku. Roba Jakaba sme stretli na Misii osobnosti kuriérmi, ktorej súčasťou bol už po niekoľkýkrát, a opýtali sme sa aj na letnú dovolenku. „Určite plánujeme aj dve dovolenky. Nejakú v júli a v auguste. Asi do Grécka a ešte druhú destináciu nemáme určenú," prezradil nám herec.

Nuž, možno mu aj tak trochu závidieť. Niekto sa počas roka nedostane ani len na jednu dovolenku. Jeho plány do budúcnosti sú však pomerne odvážne. Okrem dvoch letných dovoleniek plánuje precestovať svet. „Určite sa chcem vrátiť do Latinskej Ameriky, s manželkou by som chcel do Severnej Ameriky pocestovať, do Ázie. Myslím si, že je celý život na nesplnené destinácie. Svet je krásny, ale u nás je to tiež veľmi pekné," hovorí Robo, ktorý má v pláne cestovať aj po Slovensku. 

Robo Jakab sa už po niekoľkýkrát zúčastnil Misie osobnosti kuriérmi.
Zobraziť galériu (6)
Robo Jakab sa už po niekoľkýkrát zúčastnil Misie osobnosti kuriérmi.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Robo JakabAnička Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu