Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slovenskému hercovi sa darí: Svadba s o 16 rokov mladšou a teraz... Bude bábätko?!

Robo Jakab a Anička Jakab Rakovská Zobraziť galériu (4)
Robo Jakab a Anička Jakab Rakovská (Zdroj: Instagram RJ)

BRATISLAVA - Koniec augusta znamenal pre Roba Jakaba obrovskú životnú zmenu. S partnerkou Aničkou Rakovskou si po niekoľkoročnom vzťahu povedali „áno“ a svoju lásku oficiálne spečatili. Najnovšie sa zdá, že dvojica do manželského života skočila plnou parou a rozhodli sa pre ďalší krok.

Robo s Aničkou, ktorá je od neho o 16 rokov mladšia, si v posledných dňoch užívali dovolenku v slnečnej Brazílii. Dvojica so svojimi fanúšikmi zdieľala aj niekoľko spoločných fotografií a je jasné, že si čas strávený v zahraničí naplno užili. Prekvapenie nastalo po ich návrate na Slovensko. Zdá sa totiž, že svadobná cesta nebola len o vytúženom relaxe. Pár sa tam venoval aj úplne inej súkromnej záležitosti.

Robo a Anička sa vzali koncom augusta. teraz už dvojica pracuje na spoločnom dieťatku.
Zobraziť galériu (4)
Robo a Anička sa vzali koncom augusta. teraz už dvojica pracuje na spoločnom dieťatku.  (Zdroj: Facebook R.J., Henrich Mišovič)

Robo Jakab svadba
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook R.J., Henrich Mišovič)

Herca v jojkárskom Top Stare vyspovedala moderátorka Erika Barkolová. Blondínke to nedalo a spýtala sa, či sa z Brazílie nevrátili traja. Odpoveď Jakaba bola doslova odzbrojujúca. Bez akéhokoľvek problému totiž priznal, že na bábätku pracujú. „Dúfam, že áno. Ale budem sa asi cítiť tak smiešne, keď budem kočíkovať,“ povedal otvorene Erike. To, či sa dvojici na svadobnej ceste vydarilo splodiť prvého spoločného potomka, sa tak časom určite dozvieme.

Viac o téme: Robo JakabAnna Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu