Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ženáč Jakab pred 19 rokmi: Dievčatá, držte sa, mal uniformu!

Robo Jakab Zobraziť galériu (6)
Robo Jakab (Zdroj: Instagram R.J.)

BRATISLAVA - Herec Robo Jakab (42), ktorý sa v lete oženil s o šestnásť rokov mladšou Aničkou Rakovskou, sa momentálne objavuje na obrazovkách televízie JOJ v zábavnej relácii S pravdou von. Aj kučeravý brunet vyšiel takpovediac s pravdou von a na svoj instagramový profil pridal fotku spred 19-ich rokov a ukázal fanúšikom (a najmä fanúšičkám), ako kedysi vyzeral!

Robovi Jakabovi ide karta. V lete sa oženil s hereckou kolegyňou Aničkou Rakovskou, prestúpil do JOJ-ky, ktorá ho angažovala hneď do 3 projektov. Nový rok oslávil s manželkou v Riu de Janeiro a podľa jeho slov by prijal aj to, ak by už boli traja.

Nový rok oslávil s manželkou Aničkou v Rio de Janeiro.
Zobraziť galériu (6)
Nový rok oslávil s manželkou Aničkou v Rio de Janeiro.  (Zdroj: Instagram R.J.)

Len nedávno sa na Instagrame a Facebooku roztrhlo vrece s 10 years challenge, ktorej podľahli mnohé známe tváre. Robo však medzi ne nepatrí a záber zo svojej minulosti zverejnil nezávisle od najnovšieho trendu, ktorý sa rozšíril na sociálnych sieťach.

Pochválil sa totiž fotkou v uniforme! A to imponuje mnohým ženám či dievčatám. Sympatický herec totiž v roku 2000 patril do armádneho umeleckého súboru v Bratislave. „Poslušne hlásim, že počas mojej služby sa nič mimoriadne nestalo!" napísal k fotke. Hoci vyzeral aj vtedy dobre, musíme uznať, že teraz to hercovi pristane ešte viac.

Robo Jakab bol pred 19 rokmi mladučké ucho!
Zobraziť galériu (6)
Robo Jakab bol pred 19 rokmi mladučké ucho!  (Zdroj: Instagram R.J.)

Viac o téme: Robo Jakab
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu