Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tajná svadba v slovenskom šoubiznise: Chceli to ututlať... Natrel ich Kali!

Ďalšia svadba v slovenskom šoubiznise. Zobraziť galériu (7)
Ďalšia svadba v slovenskom šoubiznise. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Ďalší známy Slovák vlezie do chomúta. Obľúbený hudobník a dídžej Peter Pann sa ožení so svojou priateľkou Kristínou, s ktorou randí viac ako tri a pol roka. Svadbu sa snažili ututlať, no napokon ich natrel fotkou na Instagrame Kali (36). Prekvapujúci je aj dátum svadby. Koná sa totiž dnes!

Snažili sa utajiť dátum svadby a predsa ich bonzol kamarát a raper Kali. Peter Pann, s ktorým kouč markizáckej šou nahral nejednu skladbu, vlezie po vyše troch rokoch do chomúta. S Kristínou sú spolu od novembra 2015 a rozhodli sa, že svoju lásku spečatia v netradičný dátum. Ten mal ostať zrejme tajný, čomu nasvedčuje aj fotka svadobného oznámenia na profile nevesty, kde dátum zamaľovala.

Prezradil ich až dnes ráno Kali, ktorý na svoj instagramový profil pridal ich spoločnú fotku s veľavravným popisom. „Dnes si povedia áno títo dvaja naši ľudkovia. A ja vám chcem aj takto verejne popriať len to naj do života, nech sa vás zdravie a šťastie drží, nech vás láska neopustí a nech vám to vydrží minimálne navždy!“ poprial im to najlepšie raper, čím ich vlastne prezradil.

Dvojicu natrel ich kamarát, raper Kali.
Zobraziť galériu (7)
Dvojicu natrel ich kamarát, raper Kali.  (Zdroj: Instagram Kali)

Neskôr pridal svadobné oznámenie na Instagram aj sám ženích, hoci kamoša už nepredbehol, a priznal, že sa skutočne dnes žení. „Dnes je deň D, keď si povieme svoje áno a ja sa už moc teším,“ napísal naradostený ženích. Dvojici srdečne blahoželáme.

S pravdou von napokon vyšiel aj samotný Dj Peter Pann.
Zobraziť galériu (7)
S pravdou von napokon vyšiel aj samotný Dj Peter Pann.  (Zdroj: Instagram P.P.)

 

Viac o téme: KaliDJ Peter PannKristína Gulašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu