Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Pikošky zo svadby Jasminy a Rytmusa: Špeciálne menu, luxusná pozvánka, topánky s menom a... Takto sa bude nevesta volať!

Prinášame vám pikošky zo svadby Jasminy Alagič a Patrika Vrbovského. Zobraziť galériu (14)
Prinášame vám pikošky zo svadby Jasminy Alagič a Patrika Vrbovského. (Zdroj: Topky.sk/Instagram)

PEZINOK - V sobotu prežili Jasmina Alagič (29) a Patrik "Rytmus" Vrbovský svoj veľkolepý deň. Snúbenci si povedali áno na civilnom obrade a v priestoroch pezinského zámočku potom v kruhu približne 100 najbližších oslávili oficiálne spečatenie svojej lásky. A ako to tam vyzeralo? Topky.sk vám prinášajú exkluzívne pikošky z luxusnej žúrky!

Prečítajte si tiež: 


Novomanželia si svojich hostí uctili vo veľkom štýle. Prítomných určite potešilo exkluzívne menu, ktoré sa skladalo z vyberaných vín, drahého alkoholu a v neposlednom rade aj prvotriednych jedál. Do rúk sa nám dostal jedálny lístok zo svadobnej hostiny a je zrejmé, že Jasmina s Rytmusom bruškám svadobčanov poriadne ulahodili.

Ako sa nám podarilo zistiť, jediným obmedzením, vzhľadom na vierovyznanie nevestinej rodiny, bola absencia bravčového mäsa. Hostia si však namiesto toho pochutili na grilovanom foie gras, hovädzom filete či polievke z kohúta.

Takto vyzeralo menu na svadbe Jasminy a Rytmusa.
Zobraziť galériu (14)
Takto vyzeralo menu na svadbe Jasminy a Rytmusa.  (Zdroj: Topky.sk)

Svadobčanom prišla domov bielo-zlatá pozvánka.
Zobraziť galériu (14)
Svadobčanom prišla domov bielo-zlatá pozvánka.  (Zdroj: Topky.sk)

Pozvánka na svadbu vyzerala rovnako luxusne - vytlačená zlatým písmom na bielom papieri, dvojica si dokonca nechala vyrobiť erb tvorených z iniciálok ich krstných mien. „Hoci sa to udialo nečakane, možno práve preto sme tak veľmi vďační jeden za druhého. A vlastne už aj na tretieho,“ napísali partneri k oznámeniu, kde a kedy si povedia svoje áno.

Zaujímavosťou je, že tehotná nevesta si na svoj veľký deň zaobstarala rovno dvoje topánky. Jeden pár k svadobným šatám, druhý k tým popolnočným. Tie prvé mali hrubý nizučký podpätok, druhé žiadny. Okrem pohodlia Jasminu potešil ešte jeden skutočne výnimočný detail. Oboje topánky boli známou zahraničnou značkou vyrobené špeciálne pre ňu, keďže na podrážkach sa nachádzalo jej meno.

VIDEO: Nevesta mala počas svadobného večera na nohách topánky špeciálne vyrobené pre ňu. Na podrážke bol nápis: for Jasmina.

Svadba Jasmina a Rytmus - svadobné topánky for Jasmina

VIDEO: Na popolnočných topánkach mala nevesta na podrážke napísané: for Jasmina Alagič Vrbovská

Svadba Jasmina a Rytmus - popolnočné topánky for Jasmina Alagič Vrbovská
No a keď sme pri mene, otázkou, samozrejme, bolo aj to, ako sa šťastná mladomanželka bude po svadbe volať. Nie je totiž ničím výnimočným, že dnešné moderné nevesty si ponechávajú svoje pôvodné priezviská. Jasmina tak ale neurobila a prijala meno svojho manžela. Ponechala si však aj to svoje dievčenské. Rytmusova milovaná bude odteraz oficiálne označovaná ako Jasmina Vrbovská Alagič.

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský si svoje áno povedali na nádvorí zámockého hotela.
Zobraziť galériu (14)
Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský si svoje áno povedali na nádvorí zámockého hotela.  (Zdroj: Facebook Šimák Zámok Pezinok)

Sála, v ktorej sa konala hostina, bola vyzdobená červenými ružami. Zaujímavosťou je, že novomanželia mali prosbu na hostí, aby aj oni namiesto kytíc doniesli len červené ruže.
Zobraziť galériu (14)
Sála, v ktorej sa konala hostina, bola vyzdobená červenými ružami. Zaujímavosťou je, že novomanželia mali prosbu na hostí, aby aj oni namiesto kytíc doniesli len červené ruže.  (Zdroj: Facebook Šimák Zámok Pezinok)

Prvá FOTO, na ktorej svadobné šaty Jasminy Vrbovskej Alagič vidno v celej kráse.
Zobraziť galériu (14)
Prvá FOTO, na ktorej svadobné šaty Jasminy Vrbovskej Alagič vidno v celej kráse.  (Zdroj: Facebook Šimák Zámok Pezinok)

VIDEO: Pozrite si zábery z príchodov známych osobností na svadbu Jasminy a Rytmusa

Na svadbe Jasminy a Rytmusa nechýbali známe tváre šoubiznisu. Pozrite si príchody niektorých z nich.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina AlagičJasmina Vrbovská Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu