Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jasmina a Rytmus zdúchli zo Slovenska: TOTO má byť svadobná cesta?

Jasmina a Rytmus zdúchli zo Slovenska! Zobraziť galériu (5)
Jasmina a Rytmus zdúchli zo Slovenska! (Zdroj: Instagram)

PARÍŽ - A už sú preč! Pomaly, ale isto začali senzácie okolo svadby Jasminy Alagič (29) a Patrika Rytmusa Vrbovského (42) utíchať, a tak si novomanželia môžu konečne dopriať vytúžený oddych. Najnovšie si teda zbalili kufre a odišli si vychutnať romantické Francúzsko...

Hoci ich výlet mohol vyzerať ako svadobná cesta, zrejme to tak nebude. Dôvodom odletu do Paríža je koncert speváka Briana McKnighta, ktorý je obľúbeným interpretom prominentného páru a na jeho pieseň dokonca tancovali aj svoj prvý manželský tanec. Aj to zrejme bude dôvodom, prečo sa Jasmina rozhodla svoju polovičku prekvapiť a tento zážitok Patrikovi venovala ako svadobný dar.

Jamina a Rytmus v Paríži
Aktuálne novomanželia už majú koncert za sebou a na sociálnych sieťach sa pochválili aj romantickými zábermi. Okrem vystúpenia obľúbeného speváka si, samozrejme, vychutnali aj pravú francúzsku kuchyňu – Balkánka dokonca svoju polovičku nahovorila aj na to, aby ochutnal slimáky či žabie stehienka. To bola pre rapera zjavne novinka.

Jamina a Rytmus v Paríži 2
„Neviem, čo mám čakať," vyhlásil, keď sa ho Jasmina pýtala, či sa na svoje jedlo teší. Tak nech si párik po svadobnom zhone aspoň na chvíľu užije pokoj a čas len pre seba. Už onedlho ich čaká ďalší veľký deň a na svet sa vypýta ich prvý spoločný potomok a, ako je známe, bábätká vedia dať rodičom poriadne zabrať a na relax veľa času nezostane.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu