Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

DETAILY veľkého dňa manželov Vrbovských: Netradičné darčeky pre hostí, známy svedok aj prísny zákaz!

Mladomanželia Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmina Vrbovská Alagič. Zobraziť galériu (13)
Mladomanželia Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmina Vrbovská Alagič. (Zdroj: Instagram)

PEZINOK - Svadba roka zbehla ako voda! Včera si moderátorka Jasmina (29) a raper Rytmus (42) povedali svoje áno počas civilného obradu a stali sa tak z nich manželia Vrbovskí. Deň D mala pod palcom známa Slovenka, svedok ženícha bol popoulárny raper a hostia dostali naozaj netradičné darčeky. Svadba bola do detailov vyšperkovaná... No bol na nej aj jeden prísny zákaz!


Prečítajte si tiež: 


Sobota, 18. máj 2019 patril svadbe roka Jasminy Alagič a Patrika Vrbovského. Každý si želá, aby jeho deň D bol tým najlepším a najkrajším. Aj preto sa dvojica rozhodla zveriť organizáciu svadby do rúk moderátorkinej druhej mamy Gabiky Drobovej, ktorá mala pod palcom každý jeden detail.

Niet nevesty, ktorá by sa v deň, kedy spojí svoj život s milovaným mužom, nechcela cítiť ako princezná. Aj to bol dôvod, prečo si Jasmina vybrala tých najlepších. Ako sa nám podarilo zistiť, o mejkap sa postaral jej výborný kamarát Milan Švingál, ktorý sa zúčastnil aj obradu, vlasy ozdobené korunkou mal pod taktovkou Ján Molnár a šaty navrhovala Jana Pištejová, od ktorej mala Jasmina nielen tie svadobné, ale aj popolnočné.

Vlasy, mejkap aj šaty zverila Jasmina do rúk kamarátov.
Zobraziť galériu (13)
Vlasy, mejkap aj šaty zverila Jasmina do rúk kamarátov.  (Zdroj: Instagram)

Svadba by sa ani nekonala, keby spečatenie lásky dvoch ľudí nemal kto dosvedčiť. Za rapera Rytmusa sa tak postavil jeho kamarát a "kolega" zo skupiny Kontrafakt Ego. Jasmina touto úlohou poctila svoju milovanú sestru Alexandru, ktorá sa len nedávno stala mamou.

Po tom, ako si Jasmina a Patrik povedali svoje áno a stali sa tak z nich oficiálne manželia Vrbovskí, každý z prítomných hostí dostal héliový balónik v tvare srdiečka. Tie ladili k červeno-zlatej výzdobe. Srdcia napokon všetci z nádvoria vypustili a smerom k nebu sa tak nieslo krásne balónové more lásky. 

Hostia vypúšťali z nádvoria srdiečkové héliové balóny.
Zobraziť galériu (13)
Hostia vypúšťali z nádvoria srdiečkové héliové balóny.  (Zdroj: Instagram)

Mladomanželia Vrbovskí mysleli na všetko a na svojich hostí mali aj nejaké požiadavky. Prvá sa týkala kvetov. „Buďte našimi floristami a prineste jeden kvet v červenej farbe. Z kvetov urobíme špeciálnu kyticu, preto vás prosíme doniesť kvety neozdobené, čisté, bez mašličiek,“ napísali na pozvánku.

To však nie je všetko. Keďže Jasmina a Patrik si chceli moment, kedy zverejnia svoje svadobné fotografie, vychutnať sami, hostia dostali zákaz zverejňovať zábery nevesty a ženícha na sociálne siete. Čokoľvek iné zdieľať mohli, len nie manželov. „Budeme radi, ak budete mať z našej svadby čo najviac spomienok v podobe videí a fotografií. Je pre nás mimoriadne dôležité, aby ste fotografie alebo videá, na ktorých budeme my - teda Jasmina a Patrik, nezdieľali na sociálnych sieťach,“ požiadali hostí a napokon sami ukázali svoje šťastie svetu.

Mladomanželia mali na svojich hostí pár požiadaviek.
Zobraziť galériu (13)
Mladomanželia mali na svojich hostí pár požiadaviek.  (Zdroj: Instagram)

Hostí mala dvojica na svadbe približne sto, pričom išlo len o rodinu a najbližších priateľov. Hoci sa objavili medzi pozvanými aj známe tváre, všetko boli blízki manželov. Nemali ani špeciálneho hudobného hosťa, ktorí by vystupoval. To si vzala údajne pod patronát pozvaná Anita Soul s Eugenom Vizvárym.

Ako býva dobrým zvykom, svadobčania dostanú od nevesty a ženícha aj nejakú milú pozornosť za to, že s nimi strávili ich najkrajší deň. Kým väčšinou sa zvyknú dávať zdobené medovníčky, magnetky či personalizované mydielka, tu by ste ich hľadali márne. Hostia Jasminy a Patrika Vrbovských dostali balíček produktov kliniky krásy a mandľovo-kokosovú sladkosť.

Medzi pozvanými bola aj Anita Soul, ktorá manželom zaspievala.
Zobraziť galériu (13)
Medzi pozvanými bola aj Anita Soul, ktorá manželom zaspievala.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Vrbovská Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu