Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

A je to vonku! Oficiálne FOTO zo svadby Jasminy a Rytmusa

Jasmina a Rytmus sú už manželia. Zobraziť galériu (14)
Jasmina a Rytmus sú už manželia. (Zdroj: GetYoubox.com)

PEZINOK - Od uplynulého víkendu slovenský šoubiznis žije svadbou prominentného páru Jasminy Alagič (29) a Patrika "Rytmusa" Vrbovského (42), ktorí v sobotu poobede oficiálne spečatili svoj vzťah. Na verejnosť sa odvtedy dostalo už niekoľko fotografií z obradu i veselice, no najnovšie sa nám podarilo dostať aj k oficiálnym záberom!

Mladomanželia si, samozrejme, zo svojho veľkého dňa chceli uchovať čo najviac spomienok. Okrem niekoľkých fotografov si pre svojich hostí objednali aj jednu zo známych "fotobúdok", pred ktorou sa okrem nich zvečnili aj samotní svadobčania. Nám sa podarilo dostať k fotografiám Jany Pištejovej, Michala Straku alias Ega, Gabiky Drobovej s Karolom Rumanom, Dominiky Ducovej a Aleny Pallovej s ich partnermi a mnohých ďalších.

Gabika Drobová a partnerom Karolom Rumanom.
Zobraziť galériu (14)
Gabika Drobová a partnerom Karolom Rumanom.  (Zdroj: GetYoubox.com)

Alena Pallová na svadbu priviedla svojho čerstvého snúbenca.
Zobraziť galériu (14)
Alena Pallová na svadbu priviedla svojho čerstvého snúbenca.  (Zdroj: GetYoubox.com)

Viac FOTOgrafií nájdete v našej GALÉRII»

Mimochodom, hostia Jasminy a Patrika mali podľa našich informácií na svadbe o starosť menej, čo sa týka darov. Mladomanželia sa na nich vopred obrátili s prosbou, aby im nič nekupovali. Požiadali ich, aby sumu, ktorú plánujú utratiť za darček, venovali komunitnému centru Drahuškovo, ktoré sa venuje osobám trpiacim autizmom a podobnými ochoreniami. Týmto krásnym gestom dvojica dokázala, že má srdce na správnom mieste a nezabúda na tých, ktorí potrebujú pomoc. Veru, v tomto ohľade by si od nich mohol brať príklad nejeden prominentný pár...

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina Vrbovská Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu