Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Tajné zábery zo svadby Jasminy a Rytmusa: Prvý tanec... Nevesta vyzerala ako Popoluška!

Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovskí mali rozprávkovú svadbu. Zobraziť galériu (8)
Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovskí mali rozprávkovú svadbu. (Zdroj: Instagram J.A./Instagram J.P.)

PEZINOK - Sobotňajšia svadba Jasminy Alagič (29) a Patrika Rytmusa Vrbovského (42) sa v slovenskom šoubiznise stala najsledovanejšou udalosťou posledných dní. A i keď si nevesta a ženích dali poriadne záležať na tom, aby sa zábery z ich veľkého dňa nedostali na oči verejnosti, zopár ich predsa len uniklo.

Ako sme vás už informovali, ostro sledovaná dvojica, Jasmina Alagič a Patrik Rytmus Vrbovský, si včera po približne ročnom vzťahu povedali svoje áno. Stalo sa tak v zámockom hoteli v Pezinku. A keďže obaja mladomanželia sa pohybujú vo vodách šoubiznisu, medzi pozvanými hosťami bolo aj množstvo známych tvárí. Aj oni však museli dodržiavať prísny stupeň utajenia. Ten sa vzťahoval hlavne na zábery nevesty a ženícha.

Ženích Patrik Vrbovský zverejnil v sobotu krátko po 20-tej hodine večer prvý oficiálny záber zo svadby.
Zobraziť galériu (8)
Ženích Patrik Vrbovský zverejnil v sobotu krátko po 20-tej hodine večer prvý oficiálny záber zo svadby.  (Zdroj: Instagram)

Hostia, samozrejme, mohli používať svoje fotoaparáty, no nesmeli ich zverejňovať na sociálnych sieťach či posielať známym. Prvý záber šťastnej dvojice tak zverejnili až zaľúbenci sami. Chybička sa však sem - tam pritrafí a inak tomu nebolo ani tentokrát. Stalo sa tak počas prvého tanca mladomanželov, ktorý si chcela zvečniť módna návrhárka Jana Pištejová.

„Láska je najviac...“ pripísala veľavravne. Zábery sa následne objavili na jej Instagrame a návrhárka tak v plnej kráse ukázala pána a pani Vrbovských. Netrvalo však dlho a video z jej profilu zmizlo. Zrejme na žiadosť mladomanželov. 

Tajné zábery zo svadby
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram J.P.)

Jasmina zažiarila v na mieru šitých šatách práve od spomínanej návrhárky. Tie boli klasického princeznovského strihu s krátkou vlečkou. Krásnu róbu zdobili drobné biele perličky. Spolu s účesom a masívnym diadémom tak Jasmina nápadne pripomínala Popolušku zo známej rozprávky od Walta Disneyho. Že by sa návrhárka s nevestou inšpirovali práve touto postavou? K svojej čerstvej manželke sa zladil aj Rytmus. Ten si na ich veľký deň vybral elegantný biely oblek.

Tajné zábery zo svadby
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram J.P.)

Podľa uniknutých záberov to dvojica počas svojho prvého tanca na parkete rozbalila a šťastné úsmevy venovali nielen jeden druhému, ale aj prizerajúcim sa hosťom. Snáď im povznesená nálada vydržala až do rána.

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina AlagičJasmina Vrbovská Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu