Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nový jojkársky moderátor ulovil mladú žabku: Randí s o 15 rokov mladšou!

Nový jojkársky moderátor ulovil mladú žabku Zobraziť galériu (5)
Nový jojkársky moderátor ulovil mladú žabku (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - V šoubiznise nie sú výnimkou ani vzťahy, v ktorých sú spolu partneri so značným vekovým rozdielom. To je aj prípad novej jojkárskej hviezdy, moderátora Martina Chynoranského (39). Ten sa už nejaký ten čas pýši sympatickou partnerkou, ktorá je od neho o 15 rokov mladšia. Aha, ako im to spolu pristane!

Martin bol donedávna známy skôr vďaka jeho hlasu, keďže už dlhé roky pôsobí v rádiách. Najnovšie sa ale čoraz častejšie začal objavovať na obrazovke Jojky. Najprv v seriáli Záchranári, potom mu pribudlo moderovanie relácie Po škole. A keď už sa z novej televíznej tváre stal objekt záujmu, Jojka postupne začala odhaľovať aj jeho súkromie.

Moderátora sa popýtali na jeho o 15 rokov mladšiu partnerku Martinu, ktorá pracuje v známom rádiu. Prezradil dokonca aj to, že už rozmýšľa nad spoločnou budúcnosťou. „Mám o 15 rokov mladšiu priateľku a viem si s ňou predstaviť mať deti,“ vyzradil čo-to zo svojho súkromia a zároveň sa vyjadril, že vekový rozdiel im žiadny problém vo vzťahu nespôsobuje.

Martin Chynoranský so svojou priateľkou Martinou.
Zobraziť galériu (5)
Martin Chynoranský so svojou priateľkou Martinou.  (Zdroj: Instagram M.CH.)

„Mňa to vždy omladzovalo. Mal som mladšie priateľky a keď si s partnerom, ktorý je mladší, tak ti do života prinesie nové aspekty a pohľady na vec,“ konštatoval pre TV Joj na adresu svojich skúseností s mladšími ženami. Nuž, tak nech to zaľúbencom takto klape aj naďalej!

Viac o téme: Martin Chynoranský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu